"TADA SAM POTPUNO PALA" Jelena Tomašević o trenutku kada je htela da odustane od pevanja
Pevačica se prisetila početaka koji nisu bili laki.
09.02.2025
BalkanVELIKO SLAVLJE U DOMU JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Čestitke stižu sa svih strana (FOTO)
Pevačica se raznežila.
15.01.2025
BalkanIMALI SU JAK RAZLOG: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić preselili se u iznajmljeni stan pred praznike (VIDEO)
U poslednjem trenutku okitila dom za novogodišnje i božićne praznike.
03.01.2025
BalkanPOČEO NOVOGODIŠNJI DOČEK 2025. godine u Beogradu na vodi: Najpre nastupila Tijana Bogićević (VIDEO)
Magla u prestonici nije omela posetioce
31.12.2024
Muzika"IDEŠ NA KONCERT KOD NJE? PA ŠTA TI JE ONA?": Vanna održala koncert u Beogradu isto veče kad i italijanska zvezda
Ko se sve pojavio na koncertu regionalne pop zvezde u srpskoj prestonici?
19.12.2024
Prvi RedPOP MAGIJA ZA DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU NA VODI: Peva Marija Šerifović i još dve njene koleginice raskošnog glasa
Beograđani će uživati u kvalitetnoj pop muzici.
17.12.2024
Balkan"VIDELA SAM DA TONEM" Lena Kovačević emotivno o gubitku majke, u ovome je našla spas (VIDEO)
Ekipa "Prvog reda" posetila je promociju novog albuma Lene Kovačević.
10.12.2024
Prvi RedJELENA TOMAŠEVIĆ PROSLAVLJA 20 GODINA KARIJERE: "Volim vas i zahvalna sam na ljubavi svih ovih godina"
Jelena Tomašević će 14.marta 2025.godine proslaviti 20 godine karijere koncertom u Sava Centru
21.11.2024
CelebrityNOĆNA PATROLA "PRVOG REDA" U PUNOM SJAJU: Sa predstave "Prafaust" otišli smo na koncert svetske zvezde (VIDEO)
Za naše kamere govorili su Svetozar Cvetković, Mirjana Karanović i Jelena Tomašević.
31.10.2024
Prvi RedPOZNATE MAME u "Prvom redu": Saznajemo ko je STROŽIJI prema deci, ali i kako izgledaju njihovi odnosi u ČETIRI ZIDA!
Govorile su o svojoj deci, obavezama, kao i budućim projektima...
21.10.2024
Prvi RedJelena Tomašević o nastupu na Banjaluka Festu i jednom PRIZNANJU: Gospodin Bosiljčić je u srcu zauvek!
I Ivan Bosiljčić otkriva kako je reagovao kada je dobio poziv za Banjaluka Fest.
04.07.2024
MuzikaNataša Bekvalac BLISTALA na koncertu Antonisa Remosa: Bez dlake na jeziku o muškarcima, JEDNO joj je bitno (VIDEO)
Nataša, Neda, Sloboda uživale na koncertu u Beogradu.
18.06.2024
CelebrityJelena Tomašević održala promociju albuma na kojoj je falio ON: Nedostaje mi tata, znam da je i dalje tu (VIDEO)
Na promociji ju je podržao suprug Ivan Bosiljčić, a pored njega i brojne kolege
16.05.2024
Prvi RedJelena Tomašević ispričala za "Prvi red" kako obeležava Vasrks: Ćerka i ja uživamo da farbamo jaja (VIDEO)
Praznici je uvek vraćaju u detinjstvo u bude najlepša sećanja
03.05.2024
Prvi RedDanijel Alibabić i Jelena Tomašević BORILI SE za odlazak na "Evroviziju": Posle 19 godina ponovo će "ukrstiti koplja"
Danijel i Jelena posle 19 godina ponovo zajedno na jednom festivalu
18.04.2024
DisplayJelena Tomašević o tome KAKVA JE MAJKA: Nisam stroga, ali NISAM NI BLAGA! A evo i kako je ćerka REAGOVALA NA NOVI SPOT
Ona je otkrila da je najponosnija na nastup koji je imala sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem
14.12.2023
CelebrityPoruka koju je Bosiljčić uputio Jeleni Tomašević za rođendan VRVI OD LJUBAVI: Ovo svaka žena SANJA DA ČUJE
On je uz prelepu fotografiju okačio citat pesnika Rumija
04.11.2023
CelebrityKuća Jelene Tomašević i Bosiljčića pokazuje da DETALJI i ZELENILO čine OAZU MIRA: Prepišite TRIKOVE za uređenje doma
Pogledajte kako njihov dom izgleda prelepo, a evo kako da i vi vaš doterate po svojoj želji
08.10.2023
CelebrityIvan Bosiljčič je LJUBIO OVU BALERINU tokom PAUZE u vezi sa Jelenom Tomašević: Radi u pozorištu i OPASNO JE ZGODNA
Glumac i pevačica su se tajno venčali 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu
26.06.2023
Celebrity