Duško IVANOVIĆ svestan da je Partizan bio BOLJI: Imali smo DVA LICA, ali sam PONOSAN na igrače
Nismo se spremili, ovo ništa novo nije, nismo imali agresivnost u Areni, kao što smo imali u Pioniru, iskren je trener Crvene Zvezde
23.06.2023
KošarkaŽeljko Obradović besan kao ris, NAPUSTIO konferenciju za medije: Nemam šta više da kažem
Mislim da smo igrali jednu od najgorih utakmica, rekao je trener Partizana
21.06.2023
KošarkaOvo je ĆERKA Bogdana DIKLIĆA: Dobio je u BRAKU SA 22 godine MLAĐOM glumicom
Izuzetno je inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu, govorio je glumac
19.06.2023
CelebrityHITNO SAOPŠTENJE Zvezde: PODMETAČINA, vinovnici incidenta nosili dresove Nemanje Nedovića, ali SU NAVIJAČI DRUGOG KLUBA
Crveno-beli navode da je dvorana Aleksandar Nikolić "pokrivena“ kamerama i da će "ubačeni" navijači biti pronađeni
19.06.2023
KošarkaTRENERI ZVEZDE I PARTIZANA oglasili se posle TREĆE UTAKMICE FINALA
Rezultat u seriji je 2:1 za crno-bele, četvrta utakmica igra se u utorak od 19h u hali Aleksandar Nikolić
19.06.2023
KošarkaDa li je ovo MOMENAT koji je REŠIO košarkaški DERBI? Pogledajte neverovatan promašaj IGRAČA ZVEZDE
Lazarević je promašio lagano polaganje, a Partizan to znao surovo da kazni
16.06.2023
KošarkaFINALNA SERIJA plej-ofa ABA lige ipak počinje 13. juna, Partizan PRISTAO, ali ima i jedan ZAHTEV
Crno-beli se povinovali odluci sportskog dirktrora ABA lige Milije Vojinovića
09.06.2023
KošarkaABA liga ZVANIČNO zakazala POČETAK FINALNE SERIJE za 13. jun: Ko će i DA LI ĆE NA TEREN?
Partizan, za sada, odbija da igra u novom terminu, čekao rasplet
09.06.2023
Košarka