Sport > Košarka

TRENERI ZVEZDE I PARTIZANA oglasili se posle TREĆE UTAKMICE FINALA

Rezultat u seriji je 2:1 za crno-bele, četvrta utakmica igra se u utorak od 19h u hali Aleksandar Nikolić

Izvor: K1info/Tanjug

19/06/2023 > 07:07

podeli vest:

TRENERI ZVEZDE I PARTIZANA oglasili se posle TREĆE UTAKMICE FINALA
Foto: Starsport


Treneri košarkaša Crvene zvezde i Partizana, Duško Ivanović i Željko Obradović, bili su kratki na konferenciji za medije posle treće utakmice finalne serije ABA lige, u kojoj su "crveno-beli" sinoć pobedili sa 91:78.

Obradović je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, bila je bolja u četvrtoj četvrtini i kaznila naše greške. Bili smo ravnopravni u prve tri četvrtine, ali smo onda pali, gubili lopte. Bili smo opterećeni faulovima u poslednjoj četvrtini i nismo uspeli da odgovorimo na dobru igru Zvezde. Imamo utakmicu u utorak, rekao sam igračima da je sve OK, imamo i petu ako zatreba kod nas - rekao je Obradović.

Upitan da prokomentariše atmosferu i to što je sprečio igrače da još jednom napuste parket, Obradović je rekao:

- Ne znam da li je palo nešto na teren, ali mnogo je gore ono što se desilo pred početak, igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju, to su neki već viđeni scenariji. Bio je direktor ABA lige, sve je video, to je bilo gore. A to što se tada desilo, nije trebalo da se reaguje na takav način.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović kazao je da je njegov tim iskoristio prvu utakmicu na svom terenu.

- Bili smo agresivni i odigrali mnogo bolje nego nego u prve dve utakmice. To nismo imali u Areni, izgubili smo, iz ali iz utakmice u utakmicu igramo po malo bolje. Znamo da će sigurno četvrta utakmica će biti najteža u seriji. Zato moramo biti spremni - zaključio je Ivanović.

Ostavite komentar