DEBAKL PRODAJE ILI TEHNIČKI PROBLEMI? Ova muzička zvezda otkazala je koncert zakazan za novembar u Sava Centru! (FOTO)
Koncert se otkazuje zbog nepredvidivih tehničkih okolnosti - istakli su organizatori
29.10.2024
BalkanI SAŠA MATIĆ otkazao koncert zbog STAHOTE u BIH: Pevač se oglasio
Pevač će drugom prilikom da zabavlja publiku u Banjaluci
04.10.2024
CelebrityVELIKO IZNENAĐENJE! OTKAZAN koncert BRESKVICE na TAŠU! Evo kako da REFUNDIRATE KARTE
Koncert koji je prvobitno bio zakazan za 6. septembar, otkazan je zvanično saopštili su organizatori
10.07.2024
BalkanTONI CETINSKI zabranjen u SARAJEVU! PEVAČ poručio: Neka sam i ja to doživeo, nemam PROBLEM!
Cetinski je najavio da će za koji dan izaći njegov duet sa mladim bosanskohercegovačkim pevačem Adijem Šošeom
26.01.2024
CelebrityNAJTUŽNIJI DAN u mojoj karijeri: KALIOPI se oglasila nakon tragedije na KONCERTU
Umesto da slavimo život na mom koncertu, izgubili smo jedan život, napisala je pevačica na Instagramu
05.11.2023
MuzikaThe 1975 ipak NE DOLAZI ove godine na ARSENAL FEST
Zbog nepredviđenih okolnosti mančesterski bend neće nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala u Kragujevcu
16.05.2023
MuzikaOtkazan koncert Denisa Macujeva u Mts Dvorani 8. maja
Ruski pijanista saoseća sa porodicama nastradalih i srpskim narodom i izražava saučešće svima koji su izgubili svoje najvoljenije
05.05.2023
Beograd