Showbizz > Balkan

VELIKO IZNENAĐENJE! OTKAZAN koncert BRESKVICE na TAŠU! Evo kako da REFUNDIRATE KARTE

Koncert koji je prvobitno bio zakazan za 6. septembar, otkazan je zvanično saopštili su organizatori

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milica Tošić

10/07/2024 > 11:18

podeli vest:

VELIKO IZNENAĐENJE! OTKAZAN koncert BRESKVICE na TAŠU! Evo kako da REFUNDIRATE KARTE
Foto: K1info/ATA Images/wikipedia.org


Kada je objavljeno da je navodno zakazan veliki solistički koncert na Tašu, mlade i popularne Anđele Ignjatović Breskvice, pevačica se odmah oglasila i poručila da je to "veliki nesporazum". Na pitanje o navodnom koncertu ona je rekla da je reč o dezinformaciji, nakon čega je usledio niz komentara i napada, te optužbi da se "od koncerta ograđuje jer je prodato svega nekoliko stolova".

Sada je eFinity, koji je i najavio navodni koncert Anđele Ignjatović Breskvice izdao zvanično saopštenje s naslovom - "Koncert je otkazan", objašnjeno je i šta bi svi oni koji su kupili karte trebalo da rade.

- Koncert je otkazan. Ukoliko ste ulaznice kupili putem eFinity aplikacije ili web sajta u tom slučaju je potrebno da nam pošaljete konfirmacioni email koji ste dobili prilikom kupovine kao i email sa fiskalnim računom. Novac se u slučaju online kupovine vraća na račun sa kog je preuzet pri kupovini ulaznica. Ako ste ulaznice kupili na prodajnim mestima, refundaciju je moguće izvršiti isključivo na istom tom prodajnom mestu. Potrebno je priložiti ulaznice i fiskalni račun", stoji u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnoj eFinity Instagram stranici.

Iako su karte izašle u prodaju i grad bio oblepljen reklamnim plakatima, beogradska publika će morati da sačeka do koncerta u glavnom gradu. 

Ostavite komentar