MILOJEVIĆ: NEMA PREDAJE! Daćemo sve od sebe da se suprotstavimo Barseloni
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će "crveno-beli" dati sve od sebe da se na najbolji mogući način suprotstave Barseloni.
05.11.2024
FudbalMilojević: Daćemo SVE za plasman u Ligu šampiona!
Na konferenciji za medije povodom revanša sa Bode/Glimtom, trener crveno-belih Vladan Milojević je bio jasan.
27.08.2024
FudbalCrvena zvezda PORAŽENA od Bode/Glimta! Čeka se REVANŠ na "Marakani"!
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras, ali se u Beograd vraćaju sa "aktivnim" rezultatom.
20.08.2024
FudbalBAHAR zapretio ZVEZDI TUŽBOM zbog neisplaćenih zarada, i to nije sve...
Generalni direktor Zvezdan Terzić izjavio je da je Bahar na plati, sve dok ne pronađe novi posao
07.01.2024
FudbalPAO DOGOVOR! Evo kada će promocija NOVOG TRENERA Crvene zvezde
Vladan Milojević je novi-stari trener crveno-belih
20.12.2023
FudbalEvropo, TRESI SE. trener Zvezde SAMOUVEREN: Bićemo JOŠ BRŽI I EFIKASNIJI
Navijače može da raduje činjenica da će uskoro an terenu biti i njihov ljubimac Aleksandar Katai
18.08.2023
FudbalBarak zna šta neće, ALI I ŠTA HOĆE: Ovih 5 igrača NE SME DA ODE s Marakane
Novi trener Crvene zvezde postavio je pred rukovodstvo crveno-belih možda i nemoguć zadatak
03.06.2023
FudbalBARAK je BUDUĆNOST Crvene zvezde: Rekao sam da DOLAZIM, ako mi organizuju meč sa ĐOKOVIĆEM
Sigurno dolaze dvojica novih napadača, izraelski struzčnjak dva meseca već uključen u rad kluba
29.05.2023
FudbalMilojević posle TRIJUMFA U KUPU prvi put progovorio o svom NASLEDNIKU NA KLUPI ZVEZDE
Crvena zvezda pobedila je Čukarički posle preokreta i osvojilla treću duplu krunu zaredom, trener rekao da se tako igraju finala
26.05.2023
FudbalSTATISTIKA je priča za UNUKE, kad se ode u PENZIJU: Zvezda uzela 34. titulu, Milojević srećan
Zvezda je šest mečeva pre kraja prvenstva obezbedila prvo mesto, ali i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona
23.04.2023
FudbalMnogo pobeđujemo, RAZMAZILI smo javnost: Trener ZVEZDE uoči derbija
Verujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da crno-beli imaju veću motivaciju od nas
02.03.2023
FudbalZvezda NIJE BLISTALA na pripremama, a Milojević se ZAHVALJUJE IGRAČIMA što su ga "trpeli u raznim raspoloženjima" (?!)
Trener FK Crvena zvezda tvrdi da je njegov tim spreman za derbi protiv Vojvodine 4. februara
28.01.2023
FudbalMILOJEVIĆ RAČUNDŽIJA: Bolje DESET PUTA po 1:0, nego DVA PUTA po 5:0
Strateg crveno-belih ističe da je Zvezdi Superliga prioritet u odnosu na Evropu
08.10.2022
FudbalMilojević posle Javora: BILO JE TEŽE nego što rezultat pokazuje, treba RAZIGRATI sve igrače
Novi trener fudbalera Crvene zvezde rekao da je drugo povluvreme meča s Ivanjičanima recept kako treba da se igra
28.08.2022
FudbalOGLASILI SE I NAVIJAČI ZVEZDE povodom ostavke Stankovića: Svi na stadion, DA POKAŽEMO ŠTA JE LAŽ, a šta stvarnost
Navijači Crvene zvezde izdali su saopštenje i govorili o pritisku, ali i obivšem treneru Vladanu Milojeviću
26.08.2022
FudbalZvezda VEĆ NAŠLA ZAMENU za Stankovića, vraća SVOG BIVŠEG TRENERA
Miloš Milojević, doskorašnji trener Malmea ponovo na Marakani
26.08.2022
FudbalDEJAN STANKOVIĆ PODNEO OSTAVKU: Dao sam sve od sebe, NEK POKUŠA SAD NEKO DRUGI
Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvalio se Dejanu Stankoviću na dosadašnjem radu i svim rezultatima
26.08.2022
FudbalSTANKOVIĆ postavio pitanje "DA LI SAM JA ZA ZVEZDU?" - stvarno, DA LI JE? (ANKETA)
Trener crveno-belih neutešan posle eliminacije iz Lige šampiona
24.08.2022
FudbalSTANKOVIĆ pred Makabi: Neka MARAKANA IZJEDNAČI, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo
Uradićemo sve da budemo pravi i da ponovo igramo Ligu šampiona, kaže trener Crvene zvezde
22.08.2022
Fudbal