Sport > Fudbal

BAHAR zapretio ZVEZDI TUŽBOM zbog neisplaćenih zarada, i to nije sve...

Generalni direktor Zvezdan Terzić izjavio je da je Bahar na plati, sve dok ne pronađe novi posao

Izvor: K1info/telegraf.rs

07/01/2024 > 15:10

podeli vest:

BAHAR zapretio ZVEZDI TUŽBOM zbog neisplaćenih zarada, i to nije sve...
Foto: Starsport


Izraelski trener Barak Bahar se nije dugo zadržao u Crvenoj zvezdi, tek jednu polusezonu, nakon čega je dobio otkaz, ali, očigledno se neće sve na tome samo završiti u ovom slučaju, pošto je ovaj stručnjak, kao i njegov saradnik Gaj Sarfati, zapretio Zvezdi da će je tužiti!

Ovu tvrdnju iznosi izraelski portal "Sport5", koji ističe da su Bahar i Sarfati već poslali preteće pismo u UEFA, prema kom se žale na neisplaćeni deo zarada, kao i na činjenicu da im se ne sviđa na koji su način dobili otkaze u ovom klubu.

Njima u ovom slučaju pomaže i pravni savetnik Moran Mejri, koji ima zadatak da im pomogne u tome da dobiju svaki dinar koji im se duguje.

Takođe, ono što smeta Baharu i Sarfatiju, jeste i činjenicu da se još nisu dogovorili oko potencijalne kompenzacije u slučaju rastanka, jer Izraelci tvrde da je Bahar bio na plati od 1.2 miliona evra po sezoni, te da klub mora da mu isplati za sve tri godine ugovora, dok ostatku stručnog štaba duguju po 300.000 evra.

Čak je i generalni direktor Zvezdan Terzić izjavio da je Bahar na plati, sve dok ne pronađe novi posao.

- Barak je bio vrlo korektan, nije hteo ono što nije zaradio. Dogovor je da mu se isplati ova polusezona do kraja i da mu se daje plata dok ne nađe posao. On je vredan čovek koji želi da radi i ubrzo će verovatno naći klub - rekao je tada Terzić.

Ostavite komentar