Navijači mu SKIDAJU KAPU, a protivnici se PLAŠE: Šta Pešić NIKADA nije uradio kao selektor u BORBI ZA ZLATO Podatak pred susret sa Nemačkom posebno može da raduje sve u našoj zemlji 10.09.2023 Košarka
Da li znate ko je ĆERKA SELEKTORA PEŠIĆA? Prava je LEPOTICA, sportski PSIHOLOG i TRENER, a u braku je sa KOŠARKAŠEM Ivana je, kao i njen brat Marko, takođe nasledila očev "sportski gen" 09.09.2023 Time Out
PEŠIĆ pred FINALE: EMOTIVNO sam vezan za svoju EKIPU, očekivao sam NEMAČKU u FINALU Mundobasketa Selektor je odlučan i veruje u pobedu 09.09.2023 Košarka
KO JE ovo očekivao: SELEKTOR Srbije na klupi PARTIZANA Do smene trenera došlo je posle poraza od Vojvodine u finalu domaće lige 19.06.2023 Ostali sportovi
Piksi objavio "SKRAĆENI SPISAK" igrača za meć sa Bugarskom, evo NA KOGA SVE RAČUNA U međuvremenu je Srbija ostala bez Luke Jovića koji je u finalu Lige konferencija slomio nos 09.06.2023 Fudbal
Priznanje za PIKSIJA: Dragan Stojković dobitnik MAJSKE NAGRADE Odbojkašica Tijana Bošković je najbolja sportistkinja u olimpijskim sportovima 25.05.2023 Fudbal
Piksi pozvao čak 36 IGRAČA za kvalifikacije za EURO 2024: Ko su NOVA LICA? Na spisku je veći broj igrača nego inače - pet golmana, osam odbrambenih igrača, 18 vezista i pet napadača 07.03.2023 Fudbal
Ovo je VELIKA ŠANSA za mene: Italijan Đovani Gvideti NOVI SELEKTOR odbojkašica Srbije On je bio oduševljen pozivom OSS i ponudu je prihvatio bez ikakvih posebnuh uslova 27.12.2022 Ostali sportovi
Doneo titulu ŠAMPIONA SVETA i otišao: Odbojkašice BEZ SELEKTORA Danijele Santereli je sa Srbijom imao važeći ugovor, ali je ponuda Turske bila više nego unosna 27.12.2022 Ostali sportovi
Rade Bogdanović udario na PIKSIJA: Nismo imali SELEKTORA NA KLUPI Baviće se ljudi sportom, ali niko neće ući u glavu šta je čovek hteo, rekao je fudbalski analitičar 28.11.2022 Fudbal
Santareli ODUŠEVLJEN: Velika je ČAST biti SELEKTOR srpskog tima Izuzetno poštujem rad Zorana Terzića koji je bio na čelu reprezentacije 20 godina, rekao je Santareli 18.10.2022 Ostali sportovi
Vaterpolisti Srbije DOBILI novog SELEKTORA Stevanović je sa savezom dogovorio saradnju, za sada, zaključno sa Olimpijskim igrama u Parizu 2024 18.10.2022 Ostali sportovi
Pešić NE ZNA da li OSTAJE selektor košarkaša: Niko me nije zvao... Priče o tome da sam dementan i star, zaista me ne zanimaju. Jedino me zanima da li te moje kolege gledaju utakmice, rekao je Pešić 18.10.2022 Košarka
STOJKOVIĆ hoće 100 GOLOVA: Da imam ČETVORICU NAPADAČA, svi bi mi igrali Selektor Orlova u Torinu najavio da će Srbija na Mundijalu igrati vrlo ofanzivno 16.10.2022 Fudbal
Selektor odbojkašica želi FINALE sa Italijom i svojom ŽENOM Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - kaže Danijele Santareli 13.10.2022 Ostali sportovi
Pešić posle BOLNOG PORAZA: Nismo pobedili, ali ovi momci su POBEDNICI Svetislav Pešić obratio se javnosti posle poraza u osmini finala Evropskog prvenstva. 11.09.2022 Košarka
"Sad su svi srećni, a onda mora da se odluči KO KOSI, a ko VODI NOSI" Medalje ne zavise samo od Srbije kaže selektor košarkaša 03.08.2022 Košarka
Selektor Srbije LJUBI ODBOJKAŠICU na terenu - snimak koji je mnoge šokirao Danijele Santareli i italijanska reprezentativka su u braku, a imali su šta i da slave 18.07.2022 Time Out
Tajm aut Dejana Savića koji niko ne želi da doživi Trener vaterpolista očitao bukvicu igračima i promenio tok utakmice 22.06.2022 Ostali sportovi
KAD SAM NAJAVILA ARENU, KOLEGE SU ME ISMEVALE Maja Berović progovorila o teškom putu do uspeha Showbizz
TAČNO 5. JULA MORA ĆE KLJUČATI! Ljudi panično otkazuju svoja putovanja zbog jezivog predviđanja japanske Babe Vange 20.05.2025 Nećete verovati
NEMA STRUJE ŠIROM SRBIJE! Isključenja počinju od ranog jutra - pogledajte da li je vaša ulica na spisku 20.05.2025 Srbija
SUTRA OBAVEZNO PROVERITE RAČUNE Ako se pronađete na ovom spisku - dobićete novac 19.05.2025 Čuvarkuća
OVO JE ŽENA KOJU JE BIVŠI MUŽ BACIO SA TERASE U ARILJU! Dete gledalo strašno nasilje (FOTO) 19.05.2025 Hronika
OVO JE MARKO (26) KOJI JE POGINUO KOD IRIŠKOG VENCA! Direktno udario u kamion - nije mu bilo spasa pre 24 minuta Hronika
Uživo VUČIĆ SAOPŠTIO DIVNE VESTI IZ PREDSEDNIŠTVA: "Hoću da podignem iznos minimalne zarade, prosečne plate i penzije" pre 25 minuta Politika
USRED CENTRA BEOGRADA SE MENJA SAOBRAĆAJ Ako ne budete poštovali ovo čeka vas kazna! pre 32 minuta Beograd
KAD SAM NAJAVILA ARENU, KOLEGE SU ME ISMEVALE Maja Berović progovorila o teškom putu do uspeha pre 1 minut video
NAUČITE DA ISPLETETE JEDNU FINU, SLATKU POGAČU Puna krema, na radost vaše dece! pre 9 minuta Gurmanlook
DA LI STE VIDELI OVE PORUKE PO BEOGRADU? Pogledajte šta se to sprema u subotu (VIDEO) pre 14 minuta Fudbal
OVO JE MARKO (26) KOJI JE POGINUO KOD IRIŠKOG VENCA! Direktno udario u kamion - nije mu bilo spasa pre 24 minuta Hronika
Uživo VUČIĆ SAOPŠTIO DIVNE VESTI IZ PREDSEDNIŠTVA: "Hoću da podignem iznos minimalne zarade, prosečne plate i penzije" pre 25 minuta Politika
USRED CENTRA BEOGRADA SE MENJA SAOBRAĆAJ Ako ne budete poštovali ovo čeka vas kazna! pre 32 minuta Beograd
BEJBI LAZANJA PRIZNAO DA BI SNIMIO DUET SA BRENOM I BRESKVICOM Ali jedna osoba mu ne da, evo o kome je reč pre 41 minut Balkan
UMRO DRAGAN JOVIĆ LISICA! Napustio nas je legendarni srpski slikar - družio se sa Marinom Abramović i Momom Kapor (FOTO) pre 59 minuta Sudbine
UMRO PETI ČLAN GRUPE 'ABA'! Smrt potvrdila porodica - svi ćemo pamtiti njegove hitove pre 2 sata Sudbine
JELENA DOKIĆ DALA ČITULJU OCU DAMIRU Tuga joj slama srce - pogledajte šta piše! (FOTO) pre 4 sata Sudbine
PREMINUO POZNATI GLUMAC: Igrao je u kultnoj seriji, tužnu vest podelio publicista! pre 15 sati Sudbine
VIŠEDNEVNA MANIFESTACIJA BALKANSKI SKOK PRIJATELJSTVA Stiglo oko 90 padobranaca iz Srbije i regiona (FOTO) 16.05.2025 foto
VODITELJ K1TV POSETIO SVETO MESTO U ŠVAJCARSKOJ: Na zidovima poruke zahvalnosti Bogorodici iz celog sveta (FOTO+VIDEO) 14.05.2025 Tradicija
SAMO JEDNA PEVAČICA JE VEČERAS NA TRONU Milica Pavlović počela koncert u Sarajevu, publika ne zna gde pre da gleda 10.05.2025 Balkan
OTVORILI SMO PREGOVORE OKO DUGOROČNOG UGOVORA ZA GAS Vučić posle sastanka sa Putinom: To će zadovoljiti naše potrebe 09.05.2025 Biznis
KRUPAN GRAD NANEO VELIKU ŠTETU USEVIMA Jako nevreme opustošilo Topolu i delove Rače i Aranđelovca (FOTO) 06.05.2025 Srbija
PATRIJARH PORFIRIJE SLUŽIO SVETU LITURGIJU U KNJAŽEVCU: Vera je naš narod čuvala i sačuvala kroz vekove (FOTO) 06.05.2025 Srbija
"DA OSTANETE SIMBOL SNAGE I ČUVAR TRADICIJE" Održana svečana akademija povodom Dana Garde Vojske Srbije (FOTO) 05.05.2025 Srbija
TROJE MRTVIH POSLE PREVRTANJA MALOG BRODA KOD SAN DIJEGA Traga se za devetoro nestalih osoba (FOTO) 05.05.2025 Svet
KO JE KO U SRBIJI: Melos estrada proslavila jubilej od 35 godina postojanja, Bane Obradović dodelio priznanja (FOTO) 05.05.2025 Balkan
ISTORIJSKI SUSRET U HRAMU SVETOG SAVE: Porfirije i Tavardos II poslali poruku jedinstva pravoslavnog sveta 04.05.2025 Srbija
AUTOMOBIL UDARIO U GRUPU PEŠAKA Ima povređenih, sumnja se da je vozač to namerno uradio (FOTO) 02.05.2025 Svet
ČUJU SE PATRIOTSKE PESME Studenti koji žele da uče i građani obeležavaju 1. maj ispred Skupštine Srbije (FOTO/VIDEO) 01.05.2025 Politika
TURNIR KOJI JE OBLIKOVAO GENERACIJE Trofej Tašmajdan ponovo okuplja ljubitelje malog fudbala posle 35 godina (FOTO) 01.05.2025 Fudbal
VELIKI BROJ MEŠTANA U LJUBOSELU, STIGAO I SVEŠTENIK Prve slike sa mesta nezapamćene tragedije u Topoli (FOTO) 30.04.2025 Hronika
POVREĐENE DVE BEBE Uhapšeno troje zbog sumnje na izazivanje požara kod Jerusalima (FOTO) 30.04.2025 Svet
IZRAELSKE SNAGE IZVELE VAZDUŠNI NAPAD NA PREDGRAĐE BEJRUTA Ova zgrada je bila meta (FOTO) 27.04.2025 Svet
UŽAS NA ZEMUNSKOM KEJU Rečna policija izvukla telo iz Dunava, prolaznici u šoku (FOTO/VIDEO) 25.04.2025 Hronika
UPOZNAJ TANJU SAVIĆ Folk zvezda priredila nesvakidašnje druženje i upoznavanje sa fanovima u Novom Sadu (FOTO) 24.04.2025 Balkan
TIRŠOVOJ DONIRANA RUČNO RAĐENA IKONA Optočena srebrom i zlatom, a po jednoj stvari je jedinstvena (FOTO) 24.04.2025 Srbija
TINEJDŽER ZBOG ALKOHOLA ZAVRŠIO U KOMI! Stručnjaci u "Uranku" upozorili - nije samo piće uzrok, ovo može biti kobno! 20.05.2025 Vesti
ZAŠTO SE GRAĐANI MASOVNO GUŠE? Hodnici Hitne puni pacijenata sa istim simptomima - sve zbog jedne pojave 19.05.2025 Vesti