Sport > Fudbal

SRBIJA je uvek na PRVOM MESTU! Piksi odgovorio na pitanje koje SVE ZANIMA - da li ostaje SELEKTOR REPREZENTACIJE

Selektor je otkrio i da je imao ponude sa drugih strana

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

18/03/2024 > 12:50

podeli vest:

SRBIJA je uvek na PRVOM MESTU! Piksi odgovorio na pitanje koje SVE ZANIMA - da li ostaje SELEKTOR REPREZENTACIJE
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, obratio se danas javnosti uoči prijateljskih utakmica protiv Rusije i Kipra. Orlovi će 21. marta biti gost u Moskvi, a 25. u Limasolu.

Tokom današnjeg razgovora sa novinarima, upitan je Piksi i o navodima da će potpisati novi ugovor i da će ostati selektor i nakon Evropskog prvenstva.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

- To vas interesuje... Prošle nedelje smo razgovarali, pregovarali i dogovorili. To je to. Želimo taj kontinuitet u radu i drago mi je zbog toga. Sve drugo je čista formalnost. Srbija je uvek bila na prvom mestu, sve razgovore koje sam imao su ostali po strani, reprezentacija Srbije je prioritet, naravno. Tako da... Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik da se borimo i da ćemo nastaviti. 

Selektor je otkrio i da je imao ponude sa drugih strana.

- Nisam razmišljao previše o tome, jednostavno, razgovori su počeli prošle nedelje, ja sam prihvatio da razgovaram, pregovaram i došli smo do zaključka da treba nastaviti i to je to. Opet sam rekao, mogao sam negde da odem, pod daleko boljim finansijskim uslovima, ali, to nije prioritet. Govorim za klupski fudbal, ali, u mom slučaju FSS i reprezentacija su prioritet i to je nešto što je na prvom mestu, sve drugo je sekundarno, drago mi je zbog toga i drago mi je da ću nastaviti da radim sa igračima i nadam se da ćemo nastaviti s dobrim rezultatima.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Nacionalni tim okupiće se ovog ponedeljka, a selektor će govoriti o očekivanjima u dva susreta koji će poslužiti kao pripremni za predstojeće Evropsko prvenstvo, ali i o igračima koje je pozvao za martovsko okupljanje.

Ostavite komentar