NEBOJŠA DUGALIĆ IMA PETORO DECE Grcao je u kreditu, ali je uvek bio ponosan
Jedan od najsupešnijih srpskih glumaca ima uspešnu karijeru, ali i zanimljivu porodičnu priču
02.12.2024
CelebrityPOSLEDNJI FILM ŽARKA LAUŠEVIĆA KANDIDAT ZA OSKARA: Nebojša Dugalić otkrio detalje saradnje sa čuvenim glumcem (VIDEO)
Filmski centar Srbije organizovao je ispraćaj srpskog kandidata za "Oskara".
29.11.2024
Prvi RedISPRATILI SMO EKIPU FILMA "RUSKI KONZUL" U HOLIVUD! Toliko je bilo emotivno, svima nedostaje Žarko Laušević
Film „Ruski konzul“ reditelja Miroslava Lekića je srpski kandidat za Oskara
28.11.2024
Film/SerijaVEĆ 20 GODINA DUGALIĆ I PINGOVIĆ SVIRAJU ZAJEDNO! Nisu sluteli da će kabare "Da, to su bili dani" postići ovaj uspeh
"Dok nas bude držalo lično nadahnuće i dok ljudima bude značilo ovo što radimo, mi ćemo nastaviti da sviramo"
11.11.2024
Prvi Red"Vratio sam se u RAT, jer na GROBLJU nije moglo da se PREŽIVI...": Prijovićka u PRVOM REDU na predstavi Enisa Bešlagića!
Predstava "Da sam ja neko" imala je beogradsku premijeru.
10.10.2024
Prvi RedLEPE VESTI U PORODICI POZNATOG GLUMCA! Sin Nebojše Dugalića će ponosno predstavljati Srbiju na EVROVIZIJSKOM TAKMIČENJU
Bogdan iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, osvojio je preko 30 nagrada
09.04.2024
MuzikaA gde su deca? TU SU, SA DRUGARIMA: Poznati glumci ambasadori 19. KIDS FESTA, najmlađe čeka i BOGAT filmski program
De;iji filmski festival održava se od 15. do 22. oktobra
06.10.2023
Film/SerijaPRVI PUT od 1975. godine "Magbet" će biti PREMIJERNO IZVEDEN na Velikoj sceni Narodnog pozorišta
Pripreme za premijeru Šekspirovog "Magbeta" u toku, reditelj Jagoš Marković glavne uloge poverio Nebojši Dugaliću i Nataši Ninković
04.11.2022
Pozorište