VUČEVIĆ DIREKTNO ODGOVORIO NESTOROVIĆU: Pozivate na bojkot SVOJE BIRAČE i unapred imate "ALIBI PRIČU"
Vučević je posle obilaska radova koje izvodi JKP "Novosadske toplane" u Novom Sadu odgovorio na izjave Branimira Nestorovića
29.05.2024
PolitikaNESTOROVIĆEV POKRET IZLAZI NA IZBORE, ali imaju JEDAN USLOV! Bojkot nikad nije bio dobro rešenje
Kako su rekli, bojkot svakako nikada nije davao zadovoljavajuće rezultate
05.04.2024
PolitikaOdbornik Antonijević: Ostajem uz Nestorovića i sa njim izlazimo na NOVE IZBORE U BEOGRADU
Zajedničku vlast nećemo formirati ni sa kim, dodao je
03.03.2024
PolitikaNESTOROVIĆ ISKLJUČIV: Nećemo promeniti STAV o učešću u vlasti u BEOGRADU ni do 3. MARTA
Principijelno nećemo da učestvujemo u vlasti, objasnio je narodni poslanik "Mi - glas iz naroda"
01.03.2024
PolitikaČEKAO VUČIĆEV POZIV, PA SE NIJE POJAVIO! Gde je bio NESTOROVIĆ dok je njegova lista razgovarala sa predsednikom?
Umesto Branimira Nestorovića, Aleksandar Pavić sa liste "Mi-glas naroda" razgovarao je sa predsednikom Vučićem
01.03.2024
PolitikaVučić sa listom "Mi – glas iz naroda": NASTAVLJAJU SE KONSULTACIJE O MANDATARU (VIDEO)
Posle izbora 17. decembra, ukupno je 10 izbornih lista prešlo cenzusa.
01.03.2024
PolitikaNESTOROVIĆ OTKRIO SVOJ SLEDEĆI KORAK, pa Vučiću dao JEDAN USLOV! Videćemo gde ćemo stići
Narodni poslanik Branimir Nestorović najavio je formiranje stranke
27.02.2024
PolitikaIZ NESTOROVIĆEVOG POKRETA LJUTI? Nismo dobili poziv VUČIĆA
"Pravi Mi" čeka poziv za konsultacije o kandidatu za predsednika nove Vlade
27.02.2024
PolitikaNESTOROVIĆ NAPRAVIO NOVI RASISTIČKI ISPAD! Ponovo "na meti" Romi
Javno je ponovo upotrebio izraz "Cigani"
26.02.2024
SrbijaDA LI JE DODIK RAZORIO NESTOROVIĆEV POKRET? Doktor imao da kaže samo jedno: Ovo je ZLONAMERNO I MALICIOZNO
Nestorović je istakao da se Dodik nijednog sekunda nije mešao u rad Pokreta
25.02.2024
PolitikaKADA ĆE BITI IZBORI U BEOGRADU ukoliko se ne formira većina? Ova DVA DATUMA su najrealnija
Definitivan rasplet beogradske sage znaće se posle 1. marta kada je zakazan drugi pokušaj konstitutivne sednice
24.02.2024
PolitikaDODIK RAZGOVARAO SA NESTOROVIĆEM, PA SE OGLASIO: Nisam ništa TRAŽIO od njega, NITI ME JE ON NEŠTO MOLIO!
Dodik je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je razgovarao sa jednim od lidera pokreta
23.02.2024
PolitikaČekaćemo Nestorovića još koji dan, ako ne bude većine novi izbori u Beogradu do 20. maja
Dodao je da će nakon beogradskih izbora, ukoliko se održe, biti organizovani i lokalni
22.02.2024
PolitikaNE MOGU DA ME ISTERAJU IZ POKRETA: Ja sam ovlašćeno lice i ne samo to
Nestorović otkrio kada su i zbog čega počeli sukobi
22.02.2024
PolitikaRASPAD U POKRETU MI GLAS IZ NARODA: Ljepojević optužio Nestorovića da laže!
Ljepojević je objasnio šta će sada činiti oni koji su ostali u Pokretu
22.02.2024
PolitikaNestorović najavio OSNIVANJE NOVE STRANKE posle jučerašnjih dešavanja
Mi smo svakako u procesu osnivanja stranke i formiraću je sa ljudima koji me podržavaju - rekao je Nestorović
22.02.2024
PolitikaOGLASILI SE BRANIMIR NESTOROVIĆ I PAVIĆ: Evo šta se kaže u saopštenju posle vesti da su napustili POKRET
Oglasili se Nestorović i Pavić nakon izlaska iz pokreta.
21.02.2024
PolitikaNestorovićev pokret nije više KONKURENTNA ROBA na političkom tržištu: Nisu više opasnost ni vlasti, ni opoziciji
Politički analitičar Dejan Vuk Stanković kazao je da će Nestorović biti usputni komentator svega
21.02.2024
PolitikaTražio da bude predsednik, ali nije dobio podršku! NESTOROVIĆ NAPUSTIO POKRET "MI - GLAS IZ NARODA"
Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku
21.02.2024
Politika