KAKAV ŠOK: Ivanišević postaje trener Sinera - plan je dostići Novaka po broju gren slem titula!
Janik Siner ima velike planove za budućnost.
27.01.2025
TenisBivša supruga Gorana Ivaniševića optužila tenisera za NASILJE: "Hvatao me za vrat i GUŠIO"
Iznela strašne detalje iz braka sa teniserom.
16.07.2024
BalkanIvanišević OTKRIO! Evo ko će biti NOVI trener NOVAKA ĐOKOVIĆA!
Ističe kako je Đokoviću potreban čovek koji se vrlo dobro razume sa njim
02.04.2024
TenisĐOKOVIĆA ĆE TRENIRATI ŽENA? Dve LEGENDARNE teniserke u trci za NASLEDNIKA Ivaniševića - cela Srbija čeka njegovu ODLUKU
Ameli Morezmo i Končita Martinez - u krugu kandidata za naslednika Gorana Ivaniševića
30.03.2024
TenisIVANIŠEVIĆ JE PRIJATELJ ZA ŽIVOTA! Đoković pričao o Hrvatu, a evo šta je REKAO O NOVOM TRENERU!
Đoković je večeras u beogradskom Domu omladine prisustvovao premijeri filma o Nikoli Piliću "Legenda"
28.03.2024
TenisOVO JE KLJUČNI TRENUTAK zbog kog su se RASTALI Novak i Ivanišević! Ovaj ČOVEK je KRIV ZA SVE!
Do sezone na šljaci Novak nije osvojio nijedan trofej
27.03.2024
TenisŠuška se da je OVO RAZLOG rastanka ĐOKOVIĆA i IVANIŠEVIĆA! Čini se da je LOŠ POČETAK presudio, ali naznaka je već BILO
Čini se da je loš početak 2024. godine presudio
27.03.2024
TenisSVI ČEKAJU ODLUKU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Koga će svetski broj 1 imenovati kao novog trenera! OTKRIVAMO ko je u opticaju?
Đoković je ranije danas objavio kraj saradnje sa Ivaniševićem
27.03.2024
TenisNeočekivano! IVANIŠEVIĆ nakon prekida saradnje sa NOVAKOM ĐOKOVIĆEM objavio je samo OVO!
On je ripostovao Novakovu objavu i potvrdio da je definitivno došao kraj njihove saradnje
27.03.2024
TenisŠOK! NOVAK ĐOKOVIĆ ostao bez TRENERA: RASKINUO SARADNJU SA GORANOM IVANIŠEVIĆEM!
Da li će i koliko brzo Novak Đoković imenovati novog šefa stručnog štaba stoji kao sledeće veliko pitanje
27.03.2024
TenisBrutalna PLATA, a tu su i BONUSI: Evo koliko ĐOKOVIĆ plaća Gorana Ivaniševića
Iako trenira najboljeg tenisera sveta, Goranu nije uvek lako da izađe na kraj sa njim
07.12.2023
TenisKoliko Goran IVANIŠEVIĆ zarađuje kao trener Novaka ĐOKOVIĆA, navijači: I ja bih mu DAO da me VREĐA!
Navodno, imaju dogovor da "rade na procenat", odnosno hrvatskom treneru pripada oko 10% od turnira
19.10.2023
TenisIVANIŠEVIĆ USRED NOĆI objavio otvoreno pismo: Kako sam postao PORODIČNI NASILNIK I MILJENIK SUDOVA
Trener Novaka Đokovića poručio je da samo želi da "dođe do svog novca koji je trenutno kod bivše supruge"
17.10.2023
Time OutIVANIŠEVIĆU pozlilo pred POLUFINALE US opena: TRENER morao da PREKINE sparing sa NOVAKOM
Bivši hrvatski teniser je morao da se povuče sa terena i ode u hlad
08.09.2023
TenisHRVATE kopka zašto ĐOKOVIĆ opet urla na Ivaniševića i on mu to dozvoljava
Srpski teniski as Novak Đoković opet je vikao na Gorana Ivaniševića tokom meča US Opena protiv sunarodnika Lasla Đerea
05.09.2023
TenisSmatrao sam da je Đoković NAJBOJI u ISTORIJI i pre 23. gren slema: Ivanišević kaže da NIJE LAKO TRENIRATI Noleta
Ivanišević i Đoković će u uskoro u pohod na novi trofej, u Londonu, na Vimbldonu, koji je na programu od 3. do 16. jula
14.06.2023
TenisGORAN IVANIŠEVIĆ otkrio VELIKU NOVAKOVU TAJNU: Ovako izgleda njegov SADO-MAZO TRENING
Trener najboljeg na svetu objasnio zašto je odmah posle trijumfa otrčao u svlačionicu, pa pomenu i vezivanje lisicama
12.06.2023
TenisIVANIŠEVIĆ počeo, TENISERI nastavili: NOLE, idi na svoju PLANETU, molim te
Kroz šaljive komentare Novakovog trenera i kolega "verujući" će se zapitati da li je vreme da se u sve uključe Molder i Skali
29.01.2023
TenisĐOKOVIĆ je sa drugog sveta: Goran IVANIŠEVIĆ PONOSAN što trenira NAJBOLJEG u istoriji
Hrvatski terner ističe i da se ne ljuti što Nole viče na njega, dok god pobeđuje
29.01.2023
Tenis