Sport > Tenis

Ivanišević OTKRIO! Evo ko će biti NOVI trener NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Ističe kako je Đokoviću potreban čovek koji se vrlo dobro razume sa njim

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

02/04/2024 > 20:17

podeli vest:

Ivanišević OTKRIO! Evo ko će biti NOVI trener NOVAKA ĐOKOVIĆA!
Foto: K1info/Starsport/Tanjug/AP/Shutterstock


Nakon što su raskinuli saradnju Novak Đoković i Goran Ivanišević, hrvatski trener je pričao za Sport Klub, te je podelio svoje mišljenje o tome ko bi mogao da preuzme njegov dotadašnji posao.

Kako ističe za njega je u ovom trenutku najbolji Novakov odlični prijatelj Nenad Zimonjić.

- Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku – Ziki. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, volim ga – on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka - rekao je Ivanišević.

Ističe kako je Đokoviću potreban čovek koji se vrlo dobro razume sa njim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

 

- Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj (Novak) bi posle deset dana ‘poludeo’, a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je – Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao - dodaje.

Na kraju je objasnio zašto je za Novaka najbolji Zimonjić.

- Čuli smo se Ziki i ja, pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka. Ziki poznaje Noletov mentalitet, bili su u Dejvis kup timu zajedno, Ziki je bio i selektor - zaključio je Ivanišević.

Ostavite komentar