RUSI SEJU STRAH PO EVROPI I AMERICI Američke službe upozorile na moguće sabotaže
Američki i evropski obaveštajni zvaničnici naveli su da je Rusija počinila nekoliko nedavnih napada na logističke i vojne objekte
22.11.2024
SvetVULIN DOPUTOVAO U PREBILOVCE nakon sabotaže BiH! "Neka se oni raduju svojoj pakosti, ali ja sam sa SVOJIM NARODOM"
Potpredsednik Vlade je sprečen juče da prisustvuje otvaranju izložbe povodom obeležavanja 83 godine od zločina nad Srbima
06.08.2024
PolitikaBrzi vozovi ponovo "jure" u Francuskoj: Evo šta kažu nadležni posle SABOTAŽE! Otvorena i istraga o podmetanju požara
Stotine hiljada ljudi je bilo blokirano nakon što je obustavljen železnički saobraćaj zbog požara na prugama
29.07.2024
SvetAleksandra Dabić oplela po kolegama: "SABOTIRAJU me iz ljubomore, svašta sam doživela" (VIDEO)
Otkrila negativnu stranu svog posla
01.05.2024
Prvi RedMISTERIOZNE EKSPLOZIJE na dva aerodroma sa kojih su Rusi spremali NOVI VELIKI NAPAD na Ukrajinu
Da li je Kijev pronašao način da gađa ruske dalekometne bombardere koji se koriste u napadima na infrastrukturu Ukrajine?
05.12.2022
SvetRUSIJA OPTUŽILA BRITANIJU za učešće u napadu na SEVERNI TOK
Britanski stručnjaci iz grada Očakov učestvovali su u planiranju napada, saopštilo Ministarstvo odbrane Rusije
29.10.2022
SvetNa gasovodima Severni tok 1 i 2 izvršena SABOTAŽA
Šveđani, za sada, nisu identifikovali moguće počinioce sabotaže, navodeći da će u nastavku istrage biti jasno da li će biti pokrenuti sudski
06.10.2022
SvetPutin: SAD i njihovi saveznici oštetili gasovode SEVERNI TOK
Teško je poverovati, ali je činjenica da je Zapad organizovao eksplozije na gasovodima, kazao je Putin
30.09.2022
PolitikaSednica SB UN o ŠTETI NA GASOVODU Severni tok - Rusija tražila HITAN SASTANAK
Curenje gasa na dve cevi gasovoda nastalo kao rezultat moguće sabotaže uzburkalo je tržista energentima i povećalo zabrinutost za bezbednost
28.09.2022
SvetKo je OŠTETIO Severni tok 2? Pljušte optužbe za SABOTAŽU, UN ne mogu da provere KO JE KRIV
Dokazi ukazuju na nasilni čin, a ne na tehnički problem - rekao je nemački bezbednosni zvaničnik
28.09.2022
Svet