Sport > Time Out

ZLOSLUTNE vesti iz KATARA: Posle navijača i novinara, PREMINUO i foto-reporter

Nesrećni čovek je radio za domaću novinsku kuću Al Kass TV

Izvor: K1info

11/12/2022 > 22:29

podeli vest:

ZLOSLUTNE vesti iz KATARA: Posle navijača i novinara, PREMINUO i foto-reporter
Foto: Pexels.com


Svet je nedavno potresla vest o smrti američkog novinara Granta Vala, koji je u Kataru preminuo tokom četvrtfinalnog meča Svetskog prvenstva između Arentine i Holadnije.

Sada je iz Dohe ponovo stigla još jedna tužna vest, jer je javljeno da je u subotu, 10. decembra, preminuo Halid al Mislam, foto-reporter novinarske kuće Al Kass TV.

Prema izvorima iz Katara, domaći foto-reporter je pratio Mundijal i umro je iznenada, ali više detalja o ovom slučaju javnost nije dobila.

Da podsetimo, što se tiče Vala, njegova smrt je podigla dosta prašine. Naime, njegov brat Erik je tvrdio da je Val ubijen, aludirajući da je to zbog pružanja podrške LBGT populaciji. Američki novinar je i ranije bio poznat svetskoj javnosti kao borac za LGBT prava, a na samom početku Mundijala pokušao je da uđe na stadion sa majcom koja na sebi ima dugine boje, zbog čega je odmah udaljen.

Nažalost, tu nije kraj lošim podsećanjima, jer treba navesti da je ranije na Svetskom prvenstvu umro i navijač reprezentacije Velsa, Kevin Dejvis.

 

 

Ostavite komentar