Sport > Time Out

PLJAČKAŠI su odneli sve: Sterling se možda i NE VRATI u Katar

Naoružani pljačkaši upali u Sterlingovu kuću, dok je u njoj bila njegova porodica

Izvor: K1info/Tanjug

05/12/2022 > 11:21

podeli vest:

PLJAČKAŠI su odneli sve: Sterling se možda i NE VRATI u Katar
Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr


Engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling vratio se sinoć u domovinu sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su naoružani pljačkaši upali u njegovu kuću u Londonu, prenosi BBC.

Britanski mediji navode da su naoružani pljačkaši upali u Sterlingovu kuću dok je u njoj bila njegova porodica i fudbaler se, zabrinut za njihovu dobrobit, iz Katara vratio u Englesku.

Mediji navode da su naoružani pljačkaši provalili u Sterlingovu kuću u Londonu i odnijeli nakit i razne vredne stvari.

- Iz kuće su nestale sve vredne stvari. Pljačkaši su odneli sve što su mogli. Čini se da je pljačka dobro isplanirana - rekao je izvor blizak istrazi. 

Fudbalska asocijacija Engleske je uoči sinoćnje utakmice protiv Senegala saopštio da se Sterling vraća u zemlju zbog porodičnih stvari.

Engleska je pobedila Senegal 3:0 i izborila plasman u četvrtfinale SP u Kataru. Selektor Engleske Garet Sautgejt rekao je da nije siguran da li će se Sterling vratiti u kamp reprezentacije.

Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

 

BBC je naveo da će Sterling imati priliku da se vrati u ekipu, ako okolnosti to dozvole.

- Najvažnije je da sada bude sa svojom porodicom. Podržavamo ga i daćemo mu vremena koliko god je potrebno. Ne želimo da bude pod pritiskom. Fudbal nekada nije najvažnija stvar, pošto porodica mora da bude na prvom mestu - rekao je Sautgejt.

Sterling je u Kataru odigrao dve utakmice i postigao jedan gol.

 

 


 

 

Ostavite komentar