Sport > Time Out

Jedna fotografija, DVE LEGENDE: Kasiljas sa BOROM MILUTINOVIĆEM na Mundijalu

Fenomenalni srpski stručnjak na pet šampionata sveta vodio selekcije Meksika, Kostarike, SAD, Nigerije i Kine

Izvor: K1info

04/12/2022 > 19:16

podeli vest:

Jedna fotografija, DVE LEGENDE: Kasiljas sa BOROM MILUTINOVIĆEM na Mundijalu
Foto: Printscreen/Instagram


Fudbaleri Španije na Svetskom prvenstvu u Kataru imaju i podršku bivšeg golmana "furije" Ikera Kasiljasa, ali je on samo jedna od legendi koje prate igre najboljih reprezentacija na planeti.

Svedočanstva o njihovom boravku u Dohu vidimo svakog dana preko društvenih mreža, a zašto bi i nekadašnji čuvar mreže Španije bio izuzetak?

Ipak, ono što može naročito nama da prija, to je da se Kasiljas slikao, i na Instagramu to objavio, sa našom fudbalskom legendom Borom Milutinovićem.

Doduše, to isto može da prija i Meksikancima, Kostarikancima, Amerikancima, Nigerijcima i Kinezima - jer je fenomenalni Bora na svetskim prvenstvima uzastopno od 1986. do 2002. godine predvodio ove selekcije!

Ispod fotografije bivši španski golman je napisao: "Jedan od velikih majstora fudbala! Zadovoljstvo je provesti vreme sa Vama, gospodine Boro Milutinoviću".

Nema potrebe posebno isticati da je fotografija izazvala mnogo reakcija, a lajkom je reagovao reagovao je i hrvatski fudbaler Luka Modrić.

Inače, kad već pomenusmo Španiju, treba reći da nju očekuje duel osmine finala sa Markom, u utorak 6. decembra od 16.00 časova. Da li će tamo biti i Milutinović, da uz Kasiljasa bodri "furiju" (a možda i Maroko), saznaćemo za dva dana.

 

      

      

Ostavite komentar