Sport > Fudbal

Kamerunski fudbaler: Ja sam JEDINI RUS koji igra na MUNDIJALU

Ondua je na kopačkama tokom duela sa Švajcarskom imao kamerunsku i rusku zastavu

Izvor: K1info/Sportske.net

27/11/2022 > 11:03

podeli vest:

Kamerunski fudbaler: Ja sam JEDINI RUS koji igra na MUNDIJALU
Foto: printscreen Instagram/gael_ondoua29


Kamerunski fudbaler Gael Ondua poručio je za ruske medije da njegovu selekciju zanima samo pobeda protiv Srbije u 2. kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Ondua je skrenuo pažnju na sebe tako što je na kopačkama tokom duela sa Švajcarskom, pored kamerunske imao utisnutu i rusku zastavu.

Kako kaže, on je jedini Rus koji nastupa na ovom Mundijalu, a identifikaciju sa ovom zemljom ima od svojih mlađih dana koje je proveo upravo u Rusiji.

Stasavao je igrajuć iza ove klubove, da bi se potom selio od Ukrajine, Danske, Švajcarske, pa sve do Nemačke gde danas nastupa za Hanover.

- Ne znam da li sam ikada razmatran od strane ruskih selektora... Da li je boja kože možda bila prepreka? Nikako! To je za Ruse glupost. Siguran sam da su u pitanju drugi kriterijumi - kazao je Ondua za ruske medije.

Upitan je, između ostalog, da prokomentariše predstojeći meč protiv Srbije koji je biti ili ne biti za obe selekcije.

- Obavezno moramo da pobedimo u narednoj utakmici, nema drugog izbora. Mogli smo i Švajcarce da pobedimo. U prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, a u drugom su oni poveli i mi nismo uspevali da se vratimo - konstatovao je Ondua.

Ostavite komentar