Sport > Fudbal

Fotografije koje NISU ZA OSETLJIVE: Rendgen glave SAUDIJSKOG FUDBALERA na koga je kolenom naleteo golman IZGLEDA JEZIVO

Rendgen glave reprezentativca Saudijske Arabije izgleda toliko zastrašujuće da je pitanje hoće li ikad više nastaviti fudbalsku kafrijeru

Izvor: K1info

23/11/2022 > 10:48

podeli vest:

Fotografije koje NISU ZA OSETLJIVE: Rendgen glave SAUDIJSKOG FUDBALERA na koga je kolenom naleteo golman IZGLEDA JEZIVO
Foto: Tanjug/AP


Jaser Al Šarani doživeo je tešku povredu na meču protiv Argentine. Saudijska Arabija je dobila taj meč sa 2:1, ali očito ostala bez ovog igrača - do kraja Mundijala, pa možda i zauvek.

Jedna duga lopta koštala je Al Šaranija pada na travu, a onda i celodnevnog lečenja u katarskoj bolnici. 

Da stvar bude gora, povredio ga je njegov golman u nameri da ispuca loptu. Al Ovais je tako u punom naletu kolenom udario u glavu Al Šaranija, koji je prosto bio nokautiran.

Sudija Vinčić je napravio kardinalnu grešku jer nije odmah zaustavio meč, pa je nesrećni fudbaler par minuta ležao bez svesti na terenu.

Posle celodnevnog ukazivanja pomoći u katarskoj bolnici, u javnost je isplivao rendgenski snimak glave reprezentativca Saudijske Arabije na kom se vidi prelom vilice i nekoliko kostiju lica, a zadobio je i unutrašnje krvarenje.

Kako se navodi, fudbaler je jutros prebačen u Nemačku, gde će nastaviti lečenje, a posle svega njegov dalji nastavak karijere se dovodi u pitanje.

 

Ostavite komentar