Sport > Fudbal

Ako su mogli Saudijci, MOŽEMO I MI: Orlovi optimistični pred Brazil

Jedva čekamo utakmicu sa Brazilom, nebitno je ko će igrati, tim je iznad svakog od nas i spremno dočekujemo meč

Izvor: K1info/Tanjug

22/11/2022 > 16:33

podeli vest:

Ako su mogli Saudijci, MOŽEMO I MI: Orlovi optimistični pred Brazil
Foto: Starsport


Utakmica između Argentine i Saudijske Arabije pokazala je zašto je fudbal lep, da su senzacije moguće i daje nam dodatnu vrstu samopouzdanja pred Brazil, poručili su srpski fudbalski reprezentativci Filip Ðuričić i Nemanja Gudelj.

- Videli smo da je sve moguće, Saudijska Arabija je pobedila Argentinu, ali će naša utakmica protiv Brazila sigurno da bude drugačija. Kao i uvek fokus je našoj igri, kao i dosad, bitno je da verujemo u sebe i svoje kvalitete - rekao je Ðuričić na konferenciji za medije u Dohi.

Gudelj se nadovezao na Ðuričićeve reči i dodao da je atmosfera u ekipi sjajna, kao i da su velika očekivanja od nacije dodatni motiv.

- Sami smo zaslužili velika očekivanja kroz kvalifikacije i sada je nama da ta velika očekivanja opravdamo - istakao je Gudelj.

Foto: Starsport

 

Na pitanje da li su brazilski bekovi Danilo i Aleks Sandro "slabe tačke" Ðuričić se nasmejao i rekao:

- Slabe tačke fudbaleri Juventusa? Siguran sam da Brazil ima mane, ali ne bih da ih otkrivam.

Ali, otkrio je da je meč protiv Brazila ostvarenje dečačkog sna, s obzirom na to da mu je u Kataru, baš kao i Gudelju, prvi Mundijal u karijeri.

- Kao dečak ispred zgrade sam igrao fudbal i sanjao finale Svetskog prvenstva protiv Brazila. Epilog sigurno pretpostavljate, a voleo bih da sada bude isti - rekao je Ðuričić.

Gudelj je naglasio da pritisak o kome se stalno priča ne predstavlja problem i dodao da je najvažnije da su svi spremni.

- Jedva čekamo utakmicu, nebitno je ko će igrati, tim je iznad svakog od nas i spremno dočekujemo meč - istakao je Gudelj.

Utakmica između Brazila i Srbije igra se u četvrtak od 20 sati.

 

Ostavite komentar