Sport > Fudbal

POČELE pripreme za SP: MITROVIĆ i VLAHOVIĆ istrčali na teren, ali NISU obojica TRENIRALI

Orlovi se okupili u Staroj Pazovi šest dana pred početak Mundijala

Izvor: K1info/Sportal.rs

14/11/2022 > 19:22

podeli vest:

POČELE pripreme za SP: MITROVIĆ i VLAHOVIĆ istrčali na teren, ali NISU obojica TRENIRALI
Foto: Starsport


Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi gde je odradila prvi trening u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kataru, koje će biti odigrano do 20. novembra do 18. decembra.

Čitavog dana, još od konferencije selektora Orlova Dragana Stojkovića Piksija, vodila se diskusija o zdravstvenom biltenu naših napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji zbog povreda nisu igrali za Fulam, odnosno Juventus u nekoliko prethodnih mečeva.

Dobra vest je da su obojica fudbalera izašla na teren sa ekipom, ali je malu senku na to ipak bacila i činjenica da Mitrović nije trenirao. Vlahović se upustio u terning sa ostalim Orlovima, dok se Mitrović povukao - pozdravio je saigrače i otišao sa terena.

U svakom slučaju, prisustvo Vlahovića i Mitrovića je dobar znak za tim i Piksija, a čitava Srbija se nada da će i Dušan Silni i Mitrogol biti spremni za prvi meč Mundijala sa selekcijom Brazila, koji je na programu 24. novembra.

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović (u sredini) izašao nasmejan, pozdravio saigrače, pa napustio teren

Podsećamo, Vlahović je zbog problema sa aduktorom koje je osetio tokom meča petog kola Lige šampiona sa Benfikom propustio prethodnih pet mečeva Juventusa (PSŽ, Leće, Inter, Verona i Lacio), dok Mitrović vuče povredu zgloba još od prethodnih reprezentativnih akcija u okvriru Lige nacija.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović (u sredini) tračao uz Nemanju Gudelja (levo) i Strahinju Pavlovića

Napadač Fulama je krajem septembra u duelima sa Švedskom i Norveškom osetio tegobe, a situacija se u međuvremeni malo pogoršala pa je srpski golgeter propustio prethodna dva meča sa Mančester Sitijem i Mančester junajtedom.

 

 

 

 

Ostavite komentar