Sport > Fudbal

Piksi kao BABA VANGA: Vlahović DAJE GOL Torinu, a ja svima PLAĆAM VEČERU

Selektor Orlova nije zabrinut za formu srpskog centarfora

Izvor: K1info/Tanjug

14/10/2022 > 13:48

podeli vest:

Piksi kao BABA VANGA: Vlahović DAJE GOL Torinu, a ja svima PLAĆAM VEČERU
Foto: Starsport


Prvo je bio veliki Nostradamus, pa je došla Baba Vanga, a sad imamo i - Dragana Stojkovića Piksija! Duhoviti selektor Srbije je u svom stilu prognozirao da će Dušan Vlahović sutra dati gol u prvenstvenom meču protiv Torina, a najavio je i da će on sam biti široke ruke zbog toga.

Strateg Orlova je, kako prenosi italijanska prenosi Gazeta delo Sport, osim toga izjavio i da nije zabrinut za formu napadača Juventusa uoči Svetskog prvenstva u Kataru.

Vlahović je ove sezone postigao šest golova na 12 utakmica za Juventus, a srpski napadač se često nalazi na meti kritika zbog propuštenih šansi na pojedinim mečevima.

- Vlahović nije isti igrač u nacionalnom timu i Juventusu, ali to nije moj problem. Ne, nisam zabrinut za Dušana, meni je bitno da je on fizički dobro. Uvek je davao golove i nastaviće da to čini. Od Dušana svi očekuju mnogo, a u najboljim klubovima, kao što je Juventus, uvek je veliki pritisak na napadačima kada ne pobediš - rekao je Stojković.

Juventus će sutra igrati sa Torinom od 18 časova u meču 10. kola Serije A.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović uživa puno poverenje selektora Srbije Dragana Stojkovića

- Vlahović će dati gol Torinu, a ja onda plaćam svima večeru posle utakmice - obećao je Stojković.

Selektor Srbije je istakao da će Filipu Kostiću biti potrebno vreme da se prilagodi na Juventus i Seriju A.

- Masimilijano Alegri je inteligentan i siguran sam da će pronaći rešenje da preokrene stvari. Ako se rezultati Juventusa poprave, ljudi će ga drugačije doživljavati. Sergej Milinković Savić je igrač sredine terena koji nedostaje Juventusu, ali ja sam trener, ne menadžer. Milinković Savić je vrhunski igrač i uvek će igrati za Srbiju, bez obzira na klub - zaključio je Stojković.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar