Sport > Fudbal

Dragan DŽAJIĆ ima viziju, a srpskom fudbalu TREBA POMOĆ: Svi moramo da DAMO DOPRINOS

Naš legendarni fudbaler je, uz Nemanju Vidića, kandidat za čelnog čoveka Fudbalskog saveza Srbije

Izvor: K1info/Tanjug

06/03/2023 > 19:08

podeli vest:

Dragan DŽAJIĆ ima viziju, a srpskom fudbalu TREBA POMOĆ: Svi moramo da DAMO DOPRINOS
Foto: Starsport


Odgovoran sam čovek, uvek sam takav bio. Očekujem da svi damo doprinos, da pomognemo srpskom fudbalu. Moram da kažem da smo mi i do sada postizali solidne rezultate, ali moramo da vodimo računa o tome da možemo da postižemo još bolje, izjavio je Dragan Džajić, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

On je gostujući u emisiji "Oko" na RTS-u rekao da je apsolutno zadovoljan ulaganjem države u fudbal i da ne postoji druga država koja toliko želi da pomogne sportu.

- Veliki problemi su infrastruktura, moramo na tome da radimo. Ako želimo da igramo Evropu, ne samo Zvezda, moramo igrati na dobrim terenima. Moramo nastojati da svi klubovi već u februaru mesecu imaju terene koji dolikuju zemlji kakva je Srbija. Mislim da sada fudbal ide u pravcu da se stadioni podižu u manjim sredinama - istakao je legendarni fudbaler i direktor Crvene zvezde.

Džajić je rekao da je uveren kako će se reprezentacija plasirati na Evropsko prvenstvo i konstatovao da je rezultat u Kataru bio razočaravajući.

- Što se tiće selektora Stojkovića, on ima ugovor, ne razmišljam o promenama i ostaće da vodi tim.

Takođe, o protivkandidatu Nemanji Vidiću govorio je u najlepšem svetlu.

- Ne znam ko će da pobedi, izbori su demokratski. O Vidiću imam najlepše mišljenje. Pratio sam njegovu karijeru od njegovog dolaska u Zvezdu i dalje. Nemam reči kojima bih mogao da opišem koliko mi je drag i kao igrač i kao čovek - zaključio je Dragan Džajić.

 

 

Ostavite komentar