Sport > Fudbal

DRAGAN DŽAJIĆ u Fudbalskom savezu Srbije: Kakva će biti ULOGA Zvezdine LEGENDE?

FSS sredinom sledećeg meseca bira svog predsednika

Izvor: K1info

09/02/2023 > 19:08

podeli vest:

DRAGAN DŽAJIĆ u Fudbalskom savezu Srbije: Kakva će biti ULOGA Zvezdine LEGENDE?
Foto: Starsport


Da li će trka za predsednika Fudbalskog saveza Srbije biti još uzbudljivija nego što se u prvi mah pretpostavljalo - pokazaće naredni dani, tek, pojedini domaći mediji u nju su ubacili još jednog kandidata - legendu Crvene zvezde Dragana Džajića, dok drugi to osporavaju.

Da podsetimo, do sada su kao kandidati za prvog čoveka FSS važili političar, bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i bivši fudbaler Nemanja Vidić, ali će navodno Zvezda da izvuče Džajića kao svog keca iz rukava u tom nadmetanju.

Po drugoj priči, Džajić će biti samo delegat crveno-belih, umesto dosadašnjeg finansijskog direktora Marka Petrovića, ali se neće kandidovati za predsednika FSS.

Oni koji tvrde da će popularni Džaja ipak ući u trku za prvog čoveka Saveza, ističu da je tačno da on menja Petrovića da bi bio delegat u Skupštini FSS, ali da je upravo to prvi korak ka kandidaturi, jer, prema Statutu, kandidat za predsednika može da bude samo onaj ko je delegat Skupštine.

Bilo kako bilo, Fudbalski savez Srbije sredinom marta dobiće predsednika jer bi tada Nenad Bjeković, vršilac dužnosti predsednika, trebalo da raspiše izbore.

 

Ostavite komentar