Sport > Fudbal

Džajić je NATERAN da prihvati kandidaturu: Nemanja MATIĆ za VIDIĆA na čelu FSS

Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci nadali da ćete Džaju kandididovati za predsednika Saveza, vi ste podržavali Kokezu

Izvor: K1info/Tanjug

22/02/2023 > 13:59

podeli vest:

Džajić je NATERAN da prihvati kandidaturu: Nemanja MATIĆ za VIDIĆA na čelu FSS
Foto: Starsport


Fudbaler Rome i nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić izjavio je danas da smatra da je počasnik predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić morao da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. 

- Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može niko da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja - napisao je Matić na svom Instagram nalogu.

On se potom obratio čelnicima Crvene zvezde.

- Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidujete ga za predsednika Saveza, vi ste tada podržavali Slavišu Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu - dodao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Matić ističe da Ubljani strahuju za zdravlje Dragana Džajića.

- Nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu - ističe fudbaler Rome.

Matić je ponovio da pruža podršku Nemanji Vidiću da bude predsednik FSS.

- Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad - zaključio je Matić. 

Vanredna Izborna skupština FSS na kojoj će biti izabran novi predsednik Saveza biće održana 14. marta. FS Kosova i Metohije, FS Regiona Zapadne Srbije, FS Regiona istočne Srbija i FS Vojvodine kandidovali su Džajića za predsednika FSS. Vidić je najavio da ostaje u trci za prvog čoveka FSS.

 

Ostavite komentar