Sport > Fudbal

VIDIĆEV tim za FSS moćan kao MANČESTER JUNAJTED

Potpredsednici bi bili Branko Milutinović (Nordeus), sudija Milorad Mažić, Petar Jovanović (Rajfajzen banka) i trener Slavoljub Muslin

Izvor: K1info/Sportklub.rs

27/02/2023 > 12:12

podeli vest:

VIDIĆEV tim za FSS moćan kao MANČESTER JUNAJTED
Foto: Starsport


U ponedeljak, ispred podneva, u kancelariju Fudbalskog saveza Srbije stigao je i predlog sastava Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, po izboru Nemanje Vidića.

Sport klub objavljuje i sastav tima okupljenog oko bivšeg kapitena srpskog državnog tima, Crvene zvezde i Mančester junajteda.

Potpredsednička mesta poverena su Branku Milutinoviću, Miloradu Mažiću, Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu.

Foto: Starsport

Milorad Mažić, najbolji srpski sudija

Članovi IO, po izboru Nemanje Vidića, biće: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Uz Nemanju Vidića biće potpredsednik Milorad Mažić. Najbolji srpski sudija, poslednje dve godine, predvodi sudijsku organizaciju na Kipru, zvanično je i posmatrač UEFA. U slučaju trijumfa Nemanje Vidića mogao bi da se vrati u srpski fudbal.

Iz redova bivših asova, Nemanja Vidić ukazao je poverenje Slavoljubu Muslinu. Nekadašnji selektor javno je stao iz učenika i mogao bi da odigra zapaženu ulogu u timu satkanom od bivših fudbalera i privrednika.

Zapaženo mesto u „fudbalskoj vladi“ namenjeno je i dvojici predstavnika iz sfere biznisa.

Foto: Starsport

Slavoljub Muslin, nekadašnji selektor Srbije

Najpre, Branku Milutinoviću, osnivaču kompanije Nordeus, već viđenom u Fudbalskom savezu Srbije, u nesuđenom Izvršnom odboru, po predlogu Nenada Bjekovića i Dragana Stojkovića. Potom i Petru Jovanoviću, predsedniku Izvršnog odbora Rajfajzen banke.

Foto: Youtube PrintScreen/N1

Branko Milutinović, osnivač kompanije Nordeus

Mesto u IO očekuje i Dragoljuba Vukadinovića. Iskusan fudbalski vuk bio je jedan od ključnih ljudi FSS, u eri Tomislava Karadžića, obavljao je poslove potpredsednika Partizana, godinama sa uspehom predvodi Metalac iz Gornjeg Milanovca…

Trenersku organizaciju predstavljaće Branko Sosa Babić, prvi čovek esnafskog uduženja Beograda. Trofejni trener potpisao je kandidaturu Nemanje Vidića i, logično, dobio poverenje da predstavlja organizaciju u izvršnom telu.

 

Ostavite komentar

Vuk

Izvanredan sastav ljudi, pokrio je sve funkcije sa stručnim kadrom..Idemo Vidiću

27.02.2023 15:05