Sport > Fudbal

Oglasio se Vučelić posle POTOPA PARTIZANA: Pamtim ja i PAROLE NAVIJAČA kad smo osvajali tutule i kupove, pobedili Keln

Predsednik "crno-belih" izjavio da će se rukovodstvo kluba suočiti sa odgovornošću zbog stanja u klubu

Izvor: K1info/Tanjug

25/02/2023 > 12:58

podeli vest:

Oglasio se Vučelić posle POTOPA PARTIZANA: Pamtim ja i PAROLE NAVIJAČA kad smo osvajali tutule i kupove, pobedili Keln
Foto: Starsport


Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić izjavio je danas da će se rukovodstvo kluba suočiti sa odgovornošću zbog stanja u klubu, prenosi Sportski žurnal.

Fudbaleri Partizana eliminisani su u šesnaestini finala Lige konferencije, pošto su u revanš meču poraženi od Šerifa u Humskoj 3:1 (2:1). 

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić podneo je juče ostavku po pisanju Telegrafa, dok je rukovodstvo kluba zakazalo vanrednu sednicu Upravnog odbora za 27. februar.

- Teško sam podneo eliminaciju od Šerifa, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom... Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor FK sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako. Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim s njima. Vrlo uvažavam stav navijača i da sam sa parolama njihovog zadovoljstva suočen bio i onda kad smo osvajali trofeje poput šampionskih titula, duple krune i kupova Srbije, prezimljavanja u Evropi, pobeda nad Kelnom - izjavio je Vučelić.

Foto: ATA Images

 

Osvnuo se predsednik "crno-belih" na finansijsku situaciju u klubu.

- Što se finansijske situacije u klubu tiče, nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena. Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu. Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost - zaključio je Vučelić.

 

 

 

Ostavite komentar