Sport > Fudbal

PARTIZAN se provukao i slavio u SUBOTICI: Spartak HRABRO odolevao, GOMEŠ spasao CRNO-BELE

Izabranici Gordana Petrića održavaju zaostatak na tabeli za "večitim rivalom"

Izvor: K1info

19/02/2023 > 18:56

podeli vest:

PARTIZAN se provukao i slavio u SUBOTICI: Spartak HRABRO odolevao, GOMEŠ spasao CRNO-BELE
Foto: Starsport


Fudbaleri Partizana uspeli su nekako da pobede Spartak u okviru 22. kola Superlige Srbije - crno-beli su slavili sa 2:1 (1:0), pa su smanjili zaostatak na tabeli za Crvenom zvezdom na 11 poena.

Izabranici Goradna Petrića došli su u Suboticu osokoljeni pobedom u Ligi konferencija nad Šerifom u Tiraspolju, ali to i nije naročito uticalo na njihovo izdanje protiv Spartaka.

Crno-beli su pobedili zahvaljujući Rikardu Gomešu, koji je postigao oba gola za goste - od kojih prvi u 41. minutu, čime je postavio i konačan rezultat prvog poluvremena. Domaći su izjednačili u nastavku, u 54 minutu golom Petra Stanića, ali je Gomeš ponovo briljirao u 67. minutu i doveo Partizan u vođstvo od 2:1.

Do kraja meča igra je bila često seckana, uz dosta prekida, a malo fudbala... Rezultatski se ništa nije promenilo od pogotka Gomeša, tako da su na kraju crno-beli osvojili čitav plen na ovom gostovanju. 

Superliga Srbije, 22. kolo - rezultati, petak: Mladost L. - Vojvodina 1:1, Kolubara - Voždovac 1:0. Subota: Radnički N. - Radnik 0:0, C. zvezda - Čukarički 3:0, Napredak - Novi Pazar 0:1. Nedelja: Radnički KG - Javor 0:0, Mladost GAT - TSC 1:2, Spartak - Partizan 1:2.

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar