Vesti > Hronika

Maskirani HULIGANI pretukli navijače ŠERIFA: Sumnja se na GROBARE

Dvojica Moldavaca sa povredama prevezena su na VMA, gde im je ukazana pomoć

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/02/2023 > 14:25

podeli vest:

Maskirani HULIGANI pretukli navijače ŠERIFA: Sumnja se na GROBARE
Foto: ATA Images


Ružne scene viđene su na beogradskim ulicama noć pred revanš susret između Partizana i Šerifa. Naime, maskirana grupa navijača presrela je, a potom i pretukla navijače Šerifa, dan pred meč.

Naime, sve se odigralo u sredu oko 21 sat nedaleko od stadiona „Rajko Mitić“, na parkingu ispred jednog supermarketa u Bulevaru oslobođenja.

Prema informacijama, više maskiranih huligana pretuklo je četvoricu simpatizera moldavskog kluba, od kojih su dvojica završila na VMA.

Kako je potvrđeno za Telegraf, dvojici moldavskih državljana je tokom noći ukazana pomoć, a potom su pušteni na kućno lečenje sa lakšim povredama.

- Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene - rekao je jedan od slučajnih prolaznika.

Nije poznato čiji su navijači u pitanju, a u više medija se pojavljuju različite informacije. Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije.

- Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parkingu su ih sačekali, kako se sumnja, navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju sa povredama prevezena su na VMA, gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče, pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju više iskustva sa navijačkim grupama - rekao je izvor Telegrafa upućen u istragu.

Revanš meč između Partizana i Šerifa, u okviru šesnaestine finala Lige konferencije, zakazan je za 18.45 u Humskoj.

 

Ostavite komentar