POSNI KAČAMAK IZ RERNE Na ovakav način ga sigurno niste probali
podeli vest:

Dragi moji, danas vam predstavljamo recept koji krije malu tajnu! Ovo jelo iz bakine rerne je toliko ukusno da ćete se pitati šta ga čini tako posebnim. U nadevu se krije jedan neočekivani sastojak, ali šta je to, ostavljamo vama da otkrijete! Priprema je jednostavna, a rezultat je posni ručak koji će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima!
POSNI KAČAMAK IZ RERNE
Potrebno :
voda
1 manji praziluk
4 - 4 šampinjona
1 paradajz ili 100 ml iz flaše
malo ajvara
ulje
Priprema:
Na ulju propržiti praziluk na kolutove zajedno sa šampinjonima na listiće. Kad se oni uprže i ispari tečnost dodati paradajz na kolutove da se omekane. Dodati suvi začin. Sve izjednačiti. Skuvati kačamak pa ga viljuškom iseckati viljuškom i sipati prženi nadev na kačamak. Dodati na par mesta i malo ajvara. Služiti toplo. Prijatno!
Kako se sprema kačamak pogledajte u videu:
SVEŽE JUTRO U SRBIJI Pljuskovi tokom prepodneva, a evo kada stiže stabilizacija vremena
U prestonici će tokom popodneva duvati košava
pre 4 sata
VestiI DALJE PRIJATNO TOPLO U VEĆEM DELU ZEMLJE Tokom jutra oblačno i svežije
U subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar