POSNI KAČAMAK IZ RERNE Na ovakav način ga sigurno niste probali
podeli vest:
 
                    Dragi moji, danas vam predstavljamo recept koji krije malu tajnu! Ovo jelo iz bakine rerne je toliko ukusno da ćete se pitati šta ga čini tako posebnim. U nadevu se krije jedan neočekivani sastojak, ali šta je to, ostavljamo vama da otkrijete! Priprema je jednostavna, a rezultat je posni ručak koji će vas oduševiti. Uživajte u svakom zalogaju i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima! 
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
POSNI KAČAMAK IZ RERNE
Potrebno :
                                                                            
                                        
                                                                                    
voda
1 manji praziluk
4 - 4 šampinjona
1 paradajz ili 100 ml iz flaše
malo ajvara
ulje
Priprema:
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Na ulju propržiti praziluk na kolutove zajedno sa šampinjonima na listiće. Kad se oni uprže i ispari tečnost dodati paradajz na kolutove da se omekane. Dodati suvi začin. Sve izjednačiti. Skuvati kačamak pa ga viljuškom iseckati viljuškom i sipati prženi nadev na kačamak. Dodati na par mesta i malo ajvara. Služiti toplo. Prijatno!
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Kako se sprema kačamak pogledajte u videu:
 
         
     
         
         
         
             
  
  
             
         
         
         
         
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            
Ostavite komentar