Showtime > Celebrity

Ona baš voli da bude VERENA: Ljubavni život Kejt Hadson kao iz neke LOVE KOMEDIJE

Glumica i pevač sastava Black Crowes bili su u braku od 2000. do 2007. godine i imaju 19-godišnjeg sina Rajdera Robinsona

Izvor: K1info

12/02/2023 > 19:52

podeli vest:

Ona baš voli da bude VERENA: Ljubavni život Kejt Hadson kao iz neke LOVE KOMEDIJE
Foto: Tanjug/Scott Garfitt/Invision/AP


Kejt Hadson (43), glumica nominovana za Oskara, komentarisala je bivšeg supruga Krisa Robinsona u emisiji "The World's First Podcast" Erin i Sare Foster, rekavši da joj je otkrio "šta znači bezuslovno voleti".

- Otišla sam u Njujork gde sam upoznala Krisa. Došla sam kući i bila sam u fazonu, "Oh, udaću se za ovog frajera" - rekla je glumica, napominjujući da je imala 20 godina kada su se prvi put upoznali. - Imala sam 21 kada smo se venčali.

Ona i pevač sastava Black Crowes, koji sada ima 56 godina, bili su u braku od 2000. do 2007. godine i imaju 19-godišnjeg sina Rajdera Robinsona.

- Idem do kraja u svemu što radim - objasnila je ona. - Ljudi su mislili da je to impulsivno, ali ja sam samo pomislila: "Znate šta? Jednostavno ću to uraditi. Neću da se premišljam. Zaljubljena sam u njega. Neću se pretvarati da bismo trebali da sačekamo" - priznala je Hadson.

- Zaljubljena sam do ušiju i želim da se udam za njega, tako da se nisam dvoumila. Pomalo sam još uvek takva, ali i dosta mudrija - rekla je ona.

Zvezda filma "Almoust Famous" setno se prisetila veze sa Robinsonom, navodeći da su se "obožavali" i da su bili "tako zaljubljeni", dodavši: - Takođe je bilo važno što mi je otkrio šta znači bezuslovno voleti.

- Kris je srušio tu branu… zauvek - nastavila je glumica. - Bez obzira na to koliko se veza u nekom trenutku zakomplikovala, za mene je najvažniji trenutak bio što sam ga upoznala i što mi je dozvolio da shvatim kakav je to osećaj.

Foto: Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP

Deni Fudžikava i Kejt Hadson

Kejt Hadson, ćerka glumice Goldi Hon i komičara, glumca i pevača Bila Hadsona, takođe ima sina Bingama (11) sa bivšim verenikom Metom Belamijem, a trenutno je verena za Denija Fudžikavu (polubrata Sare i Erin Foster), sa kojim ima četvorogodišnju ćerku Roni.

 

Ostavite komentar