Showtime > Celebrity

Ceo SVET JEDVA ČEKA da vidi RIJANU na poluvremenu Super Bowla -: a šta ona na to kaže?

Obožavaoci Rijane će morati još malo da strpe, jer pevačica nije podelila ni delić onoga šta ih očekuje

Izvor: K1info/novosti.rs

11/02/2023 > 08:43

podeli vest:

Ceo SVET JEDVA ČEKA da vidi RIJANU na poluvremenu Super Bowla -: a šta ona na to kaže?
Foto: Tanjug/AP Photo/Mike Stewart


Iako je poslednjih sedam godina posvetila privatnom životu, prošle godine se ostvarila i u ulozi majke. Rijana sada najavljuje veliki povratak muzici, a sve počinje nastupom na Superboulu, koji svet jedva čeka.

Nedelja će obeležiti njen povratak na scenu. Iako nije bila sigurna da li je sada pravo vreme, odlučila je da preduzme važan korak.

Govoreći na konferenciji za novinare uoči predstojećeg nastupa tokom vikenda, Rijana je objasnila da je ponuda stigla u savršeno vreme.

- Uzbuđeni smo što ćemo biti deo Superboula, Radili smo na tome neko vreme i svakim danom sve je bliže gotovom proizvodu. Kada sam prvi put dobila poziv da to uradim ponovo ove godine, mislila sam: „Jeste li sigurni? Pre tri meseca sam se porodila, da li treba da donosim ovakve važne odluke sada? Možda ću zažaliti zbog ovoga"- rekla je pevačica prenosi Metro.

- Kada postaneš mama, osećaš kao da možeš da preuzmeš svet, možeš sve. Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa... Koliko god to bilo strašno, jer nisam bila na sceni sedam godina, izazov je u svemu tome. Važno mi je da uradim ove godine, važno je za karijeru. Za mog sina je važno da to vidi - rekla je ona.

- Set lista je bila najveći izazov. To je bio najteži, najteži deo. Odlučiti kako maksimalno iskoristiti 13 minuta, ali i slaviti - to je ono što će ovaj šou biti. To će biti proslava mojih pesama na najbolji mogući način koji smo uspeli da smislimo - rekla je Rijana.

Devetostruka dobitnica Gremi nagrada, Rijana ima 14 hitova br. 1 na Bilbord Hot 100 listi, uključujući "We Found Love", "Work", "Umbrella" i "Disturbia". Ona i reper A$AP Roki nedavno su dočekali svoje prvo dete.

Rijana je ostala misteriozna i nije podelila ni delić onoga što će biti predstavljeno, tako da će njeni obožavaoci morati još malo da sačekaju.

 

 

 

Ostavite komentar