Showtime > Celebrity

Nekada HURICANNE, danas solo slikanje: Sanja Vučić o SUKOBU sa Ivanom Nikolić

Bivša "Uraganka" progovorila o odnosu sa koleginicama iz grupe, svojim nastupima i uspehu u solo karijeri

Izvor: K1info

12/02/2023 > 09:25

podeli vest:

Nekada HURICANNE, danas solo slikanje: Sanja Vučić o SUKOBU sa Ivanom Nikolić
Foto: ATA Images


Posle razilaženja grupe Hurricane, svaka od devojaka je započela solo karijeru, a od nedavno se često u medijima spekuliše da Sanja Vučić i Ksenija Kneževič, nisu u dobrim odnosima sa Ivanom Nikolić.

U emisji "Prvi red" na televiziji K1, Sanja Vučić otkriva pravu istinu o odnosu sa članicama grupe, ali i nastupima koji su veoma posećeni.

- Lepo je što sad imam priliku da to malo razjasnim. Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se ja prva sklonila, kako bih dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno - rekla je ona.

- Koliko god da smo mi uživale u tom zajedničkom uspehu, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala i nije reč o tome da se mi ne volimo, samo smo je pustile da se slika sama - rekla je Sanja Vučić u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

Iako je mlada pevačica često umela da govori o svom emotivnom statusu, Sanja je sada odlučila da promeni taktiku.

- Baš iz tog razloga što sam imala nekih nemilih iskustava sa time da delim svoj emotivni život u javnosti, hoću da to što više sačuvam za sebe, a vama hvala što to poštujete maksimalno - dodala je mlada pevačica i otkrila da joj se polako budi majčinski instikt, ali da sada isključivo misli samo na karijeru.

Foto: ATA Images

 

 

Otkako je izašla iz grupe i započela solo karijeru, Sanja niže hitove, a na pitanje kakav je osećaj sada, kada sama stane na binu.

- Ja sam nekako prevazišla taj osećaj treme, uglavnom svakako publiku doživljavam na isti način. Teže mi je da nastupam sama, iz razloga što nemaš dve cure iza sebe koje ti drže leđa i mogu da pevaju sa tobom, ali da je publika drugačija, ne mislim o tome, ako se ja lepo zabavljam, zabaviće se i oni - rekla je ona.

Pesme "Omađijan" i duet sa Nucciem "Đerdan" postale su hitovi, a iako imaju milionske preglede, Sanja tvrdi da nema velike zarade od toga.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar