Priče > Društvo

Prodaje "GARSONJERU" od 8 kvadrata za 30.000 evra: Oglas koji je ŠOKIRAO Beograđane

Nekako smo navikli na jako tržište nekretnina u Beogradu, ali uvek se pojavi nešto da nas iznenadi

Izvor: K1info/mondo.rs

06/03/2023 > 20:41

podeli vest:

Prodaje "GARSONJERU" od 8 kvadrata za 30.000 evra: Oglas koji je ŠOKIRAO Beograđane
Foto: Pixabay.com


Kako zbog migranata koji su došli u Srbiju, tako i zbog rata u Ukrajini, krize, poskupljenja i još mnogih drugih stvari, cene nekretnina u Srbiji otišle su u nebesa, a naročito u glavnom gradu. I taman kad se čini da više ništa ne može da šokira Beograđane, pojavi se, iz nebuha, nešto novo.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo oglas koji je izazvao veliku pažnju.

Naime, na Novom Beogradu prodaje se garsonjera od 8 + 3 kvadrata po ceni od 30.000 evra.

- Garsonjera od 8 m2 + 3 m2, na visokom prizemlju stambene zgrade na Novom Beogradu, ulica Pariske komune, uknjižena. Imovinski uredna i bez tereta. Održavana, zgrada iz 1965. godine. Blizina Studenskog grada - stoji u opisu oglasa.

Kako se vidi na fotografijama, garsonjera je opremljena svim stvarima koje su neophodne za život. U oglasu je, inače, navedeno da je stan u izvornom stanju što u većini slučajeva podrazumeva da je neophodno renoviranje objekta.

Cena po kvadratu ove nekretnine, koja se nalazi u Beogradu, iznosi neverovatnih 3.750 evra. Ma prava sitnica.

Sudeći po fotografijama, deluje da se stan nalazi u suterenu, a ne na visokom prizemlju kao što je vlasnik napisao. A uz to, fotografije toaleta nigde nema. 

- A gde je WC? Ako ništa drugo, lako se ugreje. Ovo je samica - komentarisali su mnogi. 

I zaista, ova garsonjera deluje kao jedan mali hodnik. 

Inače, poskupljenje cena nekretnina uticalo je i na montažne kuće, pa je kvadrat u sivoj gradnji ove godine skuplji i do 150 evra u odnosu na prošlu godinu.

Konačna cena ovakve kuće zavisi i od drugih faktora kao što su proizvođač, dizajn, dodatni elementi... Montažnu kuću moguće je kupiti već za 24.000 evra, a cene idu i preko 100.000. 

 

 

Ostavite komentar