Priče > Društvo

Ovo može da PLATI samo neki Rus ROKFELER: "Baćuška" u Beogradu IZDAJE STAN, a CENA i uslovi... ma prava SITNICA

Stanarine u Beogradu su naglo skočile od dolaska izbeglica u Srbiju, ali jedan oglas je razbesneo ljude kao nikada do sad

Izvor: K1info/blic.rs

25/02/2023 > 19:19

podeli vest:

Ovo može da PLATI samo neki Rus ROKFELER: "Baćuška" u Beogradu IZDAJE STAN, a CENA i uslovi... ma prava SITNICA
Foto: Facebook/Denis Pivoteka/Freepik


Dolazak Rusa i Ukrajinaca u Srbiju dodatno je "zapalio" već ugrejano srpsko tržište nekretnina, na šta smo se već nekako navikli. U poslednje vreme često se dešava da na internetu ispliva oglas koji većinu ostavi u šoku.

Naime, Rus na Petlovom brdu izdaje stan, a cena i uslovi razbesneli su mnoge.

Nedavno je na jednoj grupi za oglašavanje na Facebooku, osvanuo njegov oglas i to, ni manje ni više, nego na ruskom jeziku.

- Petlovo brdo, 96 kvadrata, drugi sprat. Namešten, sa video nadzorom i grejanjem na gas. Klima uređaj. Cena: 650 evra, plaćanje unapred za 6 meseci i depozit - napisao je ovaj stanodavac

To znači da vam je potrebno 3.600 evra plus depozit da biste se uselili u taj stan. Stanodavac je uz to je objavio i fotografije stana koji nije ni blizu skandalozan, koliko sami uslovi. 

Vrlo brzo krenuli su da pristižu komentari, ponajviše za uslove koji su razbesneli članove grupe.

Foto: Facebook/Denis Pivoteka

 

- Zašto depozit da se plaća 6 meseci unapred. Ovolike nisu ni stanarine u Nemačkoj - jedan je od mnogih.

- Pa za te pare kredit da se uzme od banke i otplaćuje se vlastiti stan. Čak nema fotografije kuhinje i kupatila, da se ne vidi u kakvom je stanju. Može, ako ćeš da čekaš pare - samo su neki od mnogih komentara.

- 6 meseci unapred? Ovo može da plati samo neki Rus Rokfeler. Nije za skroman studentski budžet. Je l' su bar za te pare dozvoljeni ljubimci i pušači. Ma mislim da treba godinu dana unapred, malo je šest meseci - bilo je i onih koji su se šalili na račun ruskog stanodavca.

 

 

 

Ostavite komentar