Vesti > Beograd

Ovaj mora da je JEO BUNIKE: Izdaje STAN za 500 evra, a treba da se ULOŽI JOŠ SAMO 2.000

Budući zakupci treba da završe stan, jer isključivo tražim ozbiljne stanare, objašnjava vlasnik

Autor: M. D.

01/12/2022 > 21:31

podeli vest:

Ovaj mora da je JEO BUNIKE: Izdaje STAN za 500 evra, a treba da se  ULOŽI JOŠ SAMO 2.000
Foto: Pexels.com


Oglasi za izdavanje nekretnina često su prepuni bizarnih fotografija, vrtoglavo visokih cena i urnebesnih opisa. Najnovija ideja jednog vlasnika stana u beogradskom naselju Jajinci je da izda prostor, koji nije dovršen, i u koji treba uložiti "tričavih" 2.000 evra kako bi u njemu moglo da se živi. 

Kako su cifre za rentanje posebno skočile u poslednje vreme, ovo je samo još jedan dokaz da je pronalazak pristojnog stana u Beogradu postao mukotrpan proces u kom je gotovo nemoguće pronaći životni prostor za razuman novac.

Anketa

Jednom vlasniku, čini se, dosadilo je da se bavi radnicima, materijalima i enterijerom pa je odlučio da izda svoj stan u Jajincima, a podstanar da bi uopšte mogao da se useli mora da završi sve što je započeto od radova.

Ovom prostoru fali "samo": laminat, kuhinja, sobna vrata i kotao za grejanje.

- Izdajem nov troiposoban stan u Jajincima od 66 kvadrata i terasom veličine 10 kvadrata u Ulici Jakuba Galusa, 400 metara je udaljen od Spomen parka. U stanu niko nikad do sad nije živeo, a zgrada je sazidana 2019. godine. U stanu je potrebno završiti laminat, kuhinju, sobna vrata (3 komada i jedna kupatilska), grejanje (samo kotao, jer imam radijatore) - ovako glasi oglas.

Vlasnik stana dodaje da od prostorija ima tri spavaće sobe, kupatilo, hodnik, terasu, kuhinju i dnevni boravak zajedno.

- Stan se nalazi u prizemlju trospratne zgrade bez lifta. Razlog zašto budući zakupci trebaju da završe stan je taj što isključivo tražim ozbiljne stanare, koji neće biti u stanu šest meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaska stanara taj stan više nikad neće biti nov - rezonuje vlasnik i objašnjava svoj potez:

- I u slučaju da hoću da ga prodam moraću da spustim cenu barem za 30 odsto (što bi bilo oko trideset hiljada evra) budući da stan sad vredi nešto više od sto hiljada. Ovo je idealan stan za nekog ko ne planira da se seli, a želi da stan uredi po svojoj želji - opisao je svoje namere vlasnik ovog stana u Jajincima. 

 

Ostavite komentar