Kultura > Muzika

POZNATI pevači koji će NASTUPITI na gala koncertima "Disney 100" 5. i 7. novembra u Mts Dvorani

Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike

Izvor: K1info

05/10/2023 > 19:43

podeli vest:

POZNATI pevači koji će NASTUPITI na gala koncertima "Disney 100" 5. i 7. novembra u Mts Dvorani
Foto: Milan Maričić/ATAImages


Zbog velikog interesovanja, zakazana su dva datuma gala događaja "Disney 100: koncert" u Mts Dvorani, koji se održava povodom proslave 100 godina "čuda". Podsetimo, ovo posebno muzičko iskustvo biće održano 05. i 07. novembra, a nastupiće Simfonijski orkestar RTS-a pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Sada je poznato i ko će od pevača učestvovati u koncertnom spektaklu. To su Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević.

Foto: press promo

 

Svi oni su, osim Marka Luisa i Ivane Peters, do sada učestvovali u domaćim Disney sinhronizacijama, što će za ove umetnike biti jedno potpuno drugačije iskustvo.

Tokom "Disney 100 koncerta", ansambl Simfonijskog orkestra RTS-a zajedno sa maestrom Bojan Suđićem i pomenutim solistima izvešće preko 20 kultnih Diznijevih pesama koje obuhvataju više generacija.

Na koncertu će biti predstavljena muzika i inserti iz omiljenih animiranih klasika kao što su "Mala sirena", "Uspavana lepotica", "Aladin", "Lepotica i zver", tako i u izvedbama savremenih Diznijevih naslova "Zaleđeno kraljevstvo", "Priča o igračkama", "Enkanto: Magični svet".

Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike.

Produkcija Disney 100: Koncert zajednički sprovode MCF MegaCom Film, distributer Disney filmova za Srbiju i mts Dvorana po licenci kompanije Disney Concerts.

Ostavite komentar