PEVAČICA IMALA INFARKT USRED EMISIJE: Onesvestila se, a potom je usledio šok!
Ona se dugo borila sa zdravstvenim problemima, a sad je sve ispričala
02.02.2025
BalkanOTKRIVAMO! SENIDAH SA GRADONAČELNIKOM U BEOGRADSKOM HOTELU Sigurno je, biće to luda noć!
Mladi srpski političar je predložio, a slovenačka pevačica je oberučke prihvatila poziv
02.12.2024
CelebrityVIĐENI U JAVNOSTI: Lazar Ristovski sa izabranicom 4 decenije mlađom! Razvio osmeh od oha do uha (FOTO)
Šarenolike zvanice na istom mestu!
30.11.2024
BalkanGRUPA TAP 011 NAJAVILA KONCERT U MTS DVORANI: Evo šta publika može da očekuje
Ogromno interesovanje vlada za koncert čuvene grupe Tap 011 koji će se održati čak u 4 termina u decembru.
30.10.2024
Prvi RedA ONDA SE DESIO PREOKRET! Goca Tržan o Ivani Peters: "Mrzela sam što je bolja pevačica od mene!"
Ponovo će zajedno nastupiti u decembru u Beogradu.
29.10.2024
BalkanRevija Boška Jakovljevića okupila brojne VIP ličnosti: Pogledajte koga je snimila kamera "Prvog reda" (VIDEO)
Proteklog vikenda Boško Jakovljević je organizovao modnu reviju, a evo ko je bio zvezda večeri!
21.10.2024
Prvi RedGoca Tržan i Ivana Peters otkrile: "Tap 011 je imao svoj jezik, izluđivali smo novinare!"
Ivana Peters je gostujući u emisiji Goce Tržan sa koleginicom evocirala uspomene iz perioda grupe "Tap 011".
18.07.2024
CelebrityPOZNATI pevači koji će NASTUPITI na gala koncertima "Disney 100" 5. i 7. novembra u Mts Dvorani
Beograd se sa ponosom pridružuje gradovima širom sveta u proslavi 100 godina Diznijeve priče i nezaboravne muzike
05.10.2023
MuzikaNjihovo NESLAGANJE je uzrok RASPADA "Tap 011"? Ivana Peters OTKRILA na čemu će biti beskrajno ZAHVALNA Goci Tržan
Dve koleginice su se ispričale i otvorile u emisiji "Goca Show" i dokazale da su zaista dobre prijatljice
20.07.2023
CelebrityIvana PETERS je zbog zdravstvenih problema promenila ishranu: Pevačica otkrila kako je SMRŠALA 10 KILOGRAMA
- Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto- otkrila je pevačica
12.05.2023
Celebrity