Kultura > Muzika

Ovo je STVARNO VAŽNO za budućnost BENDA: The National objavili DRUGI SINGL sa predstojećeg ALBUMA

Sastav se takođe udružio sa New Orderom na ograničenoj seriji majica koja odaje počast legendarnom dizajnu albuma mančesterskog benda

Izvor: K1info

24/02/2023 > 17:00

podeli vest:

Ovo je STVARNO VAŽNO za budućnost BENDA: The National objavili DRUGI SINGL sa predstojećeg ALBUMA
Foto: Josh Goleman


Posle singla "Tropic Morning News", The National predstavljaju "New Order T-Shirt", drugu pesmu sa predstojećeg, devetog studijskog albuma "First Two Pages of Frankenstein", kojeg će 28. aprila objaviti kuća 4AD.

Naglašavajući slojevita meditiranja albuma o prekidu veze, "New Order T-Shirt" je toplo hipnotička pesma koja se kreće između jarko detaljnih sećanja pevača Meta Berningera na nekoga ko mu nedostaje i odluka donesenih teškog srca.

- Rečenica "Čuvam od tebe ono što mogu" meni lično znači nešto o svima koje sam ikada poznavao ili voleo - kaže Aron Desner i dodaje: - Postoji jednostavnost u "New Order T-Shirt" koja me podseća na naše ranije ploče, ali uz punu zrelost i iskustvo koje sada imamo. Čini se da je to stvarno važna pesma za budućnost našeg benda.

The National se takođe udružio sa New Orderom na ograničenoj seriji "New Order T-Shirt" majica koja odaje počast legendarnom dizajnu albuma mančesterskog benda, a deo prihoda od saradnje ide u dobrotvorne svrhe po njihovom izboru.

Jedanaest pesama albuma "First Two Pages of Frankenstein" producirali su The National u studiju Long Pond u severnom delu države Njujork, a gostuju Tejlor Svift, Fibi Bridžers i Sufjan Stivens.

Foto: The National/Promo

 

- Za mene snaga ove ploče ima veze s namernošću i strukturom muzike koja se susreće s puno slučajne magije - kaže Aron Desner.

The National ovogodišnju svetsku turneju započinju četvorodnevnim nastupima u čikaškom Auditorium Theatre (18.-21. maj).

 

Ostavite komentar