Showtime > Celebrity

"Susret koji sam čekao ceo život"! RASTA snimio dokumentarac i EP na Jamajci (FOTO)

Čuvenom reperu, režiju je radila njegova sadašnja devojka

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

19/05/2024 > 16:03

podeli vest:

"Susret koji sam čekao ceo život"! RASTA snimio dokumentarac i EP na Jamajci (FOTO)
Foto: Ph printskrin/balkaton


Rasta snimio dokumentarac i EP na Jamajci, režiju potpisuje njegova devojka: "Susret koji sam čekao ceo život".
Kantautor i reper Stefan Đurić Rasta otpočeo je pre dve godine emotivnu vezu sa mladom glumicom Marijom Balaban, a sada su ostvarili i prvu veću poslovnu saradnju.

Naime, Marija se već pojaviljivala u njegovom spotu, a sada se našla u ulozi rediteljke dokumentarnog filma koji je reper snimio prilikom boravka na Jamajci. Pored dokumentarnog filma Marija je režirala i spotove za tri nove pesme koje je Stefan snimio u studiju “Montego Bay” na Jamajci.

Ona je takođe dokumentovala Rastin susret sa Jamajkom, lokalcima, kulturom, stvarajući nezaboravan prikaz ovog muzičkog putovanja. Marija je inače studije glume završila u Beču, a na leto će diplomirati digitalnu filmsku produkciju u Beogradu.

- Publika koja prati moj rad zna koliko sam snažno vezan za Jamajku. Kada to kažem prvenstveno mislim na muziku i stvaralaštvo. Zamisao je bila da pokažemo ljudima kako je izgledao susret sa tom kulturom, susret koji sam čekao ceo život. Smatram da je Marija, koja je ujedno bila i moj saputnik na tom putovanju, maestralno odradila svoj posao pa će publika kroz tri spota i dokumentarac imati priliku da vidi kako je izgledao zapravo moj susret sa samim sobom - rekao je Rasta.

Foto: Ph printskrin/balkaton

 

Podsetimo, Rasta je nedavno imao ozbiljnu hirušku intervenciju na kičmi zbog čega je otkazao mnogobrojne nastupe, ali se uskoro vraća na scenu i nastavlja turneju.

Ostavite komentar