Vesti > Politika

Završen miting izborne liste "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra", evo šta je poručeno sa SKUPA (VIDEO)

Predsednik Vučić došao je na skup sa premijerom Srbije Milošem Vučevićem.

Izvor: K1info

19/05/2024 > 13:16 >> 14:28

podeli vest:

Završen miting izborne liste "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra", evo šta je poručeno sa SKUPA (VIDEO)
Foto: Youtube PrintScreen/Tanjug Live


Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je miting u Novom Sadu, uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Građani su gromoglasnim aplauzom dočekali Vučića. Predsednik Vučić došao je sa premijerom Srbije Milošem Vučevićem.

Foto: Youtube PrintScreen/Tanjug Live

 

Pred sam početak obraćanja, intonirana je himna Republike Srbije "Bože pravde".

Pored Vučića, u prepunoj hali Sportskog i poslovnog centra Vojvodina građanima će se, kako je najavljeno, obratiti i Vučević, nosilac novosadske liste Vesna Turkulov, potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koalicioni partneri Rasim Ljajić i Ivica Dačić. 

Obraćanje ministra Dačića

- Samo jasnu poruku da pošaljem, svima je jasno, još 1999. godine, sećate se da smo svi nosili nacrtanu metu kao simbol agresije na našu zemlju i ubistava nedužnih. Ta meta i dalje stoji, Srbija je meta. Srbija i njen narod. Naša je obaveza da branimo interese našeg naroda, da branimo KiM i pravo Srba i u celom regionu. Nikad tuđe nismo tražili, ali ne damo svoju Srbiju. Oni koji su predložili Rezoluciju o Srebrenici su počinioci genocida. Od Nemačke, Turske pa na dalje... Kada je Srbija ugrožena svi moramo da budemo zajedno, rame uz rame. Samo jaka Srbija može da se odupre svim pritiscima i neprijateljima. Zato smo u koaliciji i nastupamo zajedno. Pozivam sve članove Socijalističke partije, simpatizere, sve one koji su glasali za nas u prošlosti da izađu na izbore i glasaju za našu zajedničku listu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" To će biti pobeda Srbije, pobeda srpskog naroda. Partija ima mnogo, Srbija je samo jedna! Živela Srbija - poručio je Dačić.

Foto: Youtube PrintScreen/Tanjug Live

 
Premijer Srbije i predsednik SNS Vučević:

- Prethodnih dana i nedelja deo javnosti se bavio time koja stranka izlazi, a ko bojkotuje izbore, a onda negde preda listu, negde predaju listu koja ne ispunjava uslove. Da im malo olakšamo, naša lista predvođenja predsednikom Republike izlazi na izbore u svim gradovima i opštinama i siguran sam da će doneti pobedu. Pobeda nije najvažnija, ta pobeda u svakom gradu i opštini je samo početak i uvodni deo onog što nas čeka narednih godina - kazao je Vučević.

 

Ostavite komentar