FunBox > Misterije

Misterija DEVOJČICE u CRVENOJ HALJINI: Kupci ovu SLIKU stalno VRAĆAJU - UKLETA je i uništava ŽIVOTE vlasnicima

UmetniČko delo koje je kupcima napravilo haos od života

Izvor: K1info/telegraf.rs

26/08/2023 > 09:09

podeli vest:

Misterija DEVOJČICE u CRVENOJ HALJINI: Kupci ovu SLIKU stalno VRAĆAJU - UKLETA je i uništava ŽIVOTE vlasnicima
Foto: Printscreen/X/dearlucy


Umetničko delo izazvalo je pometnju na društvenim mrežama, a nakon saznanja da je dva puta vraćeno prodavcu, posle čega je istaknuto "posebno upozorenje".

Reč je o portretu devojčice u crvenoj haljini, a priča koja sledi zvuči kao najstrašniji horor film. Sve je počelo na platformi X, kada je Džulija Brando otkrila da je njena prijateljica Zoi kupila sliku devojčice za 20 funti, bez obzira na upozorenje.

Naime, na parčetu papira je pisalo: “Možda je ukleta?”, ali se žena nije obazirala. Mesec dana kasnije, portret je vraćen prodavcu. Ovog puta ponuđen je s porukom: “Vratila se! Dva puta prodata, dva puta vraćena! Da li ste dovoljno hrabri?”

Nakon objave krenula je lavina komentara, odnosno pitanja, a svi su želeli da saznaju više detalja, prenosi Daily Star.

Džulija je otkrila da je Zoi vratila sliku, jer joj je “napravila haos od života”. Navodi da je prodavac ponudio i besplatno, ali da njena prijateljica “nije želela da rizikuje”.

Korisnici su zahtevali više informacija, a društvena mreža se usijala. Džulija je zatim napisala da je zabrinuta, jer od Zoi nije bilo traga.

- Nikome ne odgovara na Fejsbuku, pa brinem - objavila je.

Kasnije se još jednog oglasila. Stupila je u kontakt s prijateljicom preko Mesendžera i napisala:

- Ovo je j***** ludo, nije ni čudo da je vratila. Ne želim da otkrivam detalje bez njene dozvole. Nešto nije u redu s tom slikom. Samo ću vam reći, nemojte je kupovati.

Ostavite komentar