Vesti > Svet

Znam ko će DA UBIJE PUTINA! Mesožderi će da POJEDU MESOŽDERA

Putina će na kraju ubiti nekoga iz najužeg kruga bliskih savetnika, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski

Izvor: K1info/Jutarnji.hr

27/02/2023 > 08:23

podeli vest:

Znam ko će DA UBIJE PUTINA! Mesožderi će da POJEDU MESOŽDERA
Foto: Tanjug/AP


U dokumentarcu novinara Dmitra Komarova pod nazivom "Godina" iznesena je tvrdnja da je izvesno ko će ubiti ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Znam ko će da ubije Putina. Putina će na kraju ubiti nekoga iz najužeg kruga bliskih savetnika - rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

Dokumentarni film objavljen je u petak, na godišnjicu rata u Ukrajini i može se videti na You Tube kanalu Svit navyvorit.

Ukrajinski predsednik predviđa da će u jednom trenutku doći do "krhkosti" u Putinovom vođstvu, koja će podstaći saveznike ruskog predsednika da se okrenu protiv njega.

- Tada će mesožderi pojesti mesoždera. Ovo je veoma važno i trebaće im razlog da to opravdaju. Setiće se reči Komarova, Zelenskog... Setiće se naših reči. Naći će način da ubiju obojicu. Hoće li uspeti? Da. Kada ne znam - rekao je Zelenski.

U istom dokumentarcu, Zelenski je pokazao javnost gde živi i spava od početka rata 24. februara prošle godine, omogućavajući televizijskim kamerama da uđu u improvizovani smeštaj sa krevetom za jednu osobu, stolom, televizorom i ormarom.

Zelenski je ranije u intervjuu za nemački Špigl rekao da se Putin ponaša kao Hitler i da mu Ukrajina, ali i druge zemlje, neće oprostiti zločine koje je počinio.

Foto: Tanjug/AP

 

Iako Putin ima uski krug saradnika, poslednjih meseci informacije o navodnim frustracijama pojavile su se među svojim saradnicima, uglavnom zbog velikih ruskih gubitaka na bojnom polju i sporog napredovanja ruske vojske na bojnom polju. Nedavno je došlo do rascepa između grupe Vagner Jevgenija Prigožina i ruske vojske, nakon što su obe strane krive za vojne neuspehe na istoku Ukrajine.

U decembru je Washington Post objavio da su najbliži saveznici ruskog predsednika sve više frustrirani njime, spekulišući da nemaju pojma šta radi i nema čvrst plan za napredak u Ukrajini.

 

 

 

Ostavite komentar