Vesti > Svet

POGLEDAJTE gde Zelenski živi tokom RATA: TV kamere u GOSTIMA kod predsednika UKRAJINE

Novinar prošao kroz spavaću sobu, kupatilo i garderober

Izvor: K1info/Tanjug

26/02/2023 > 21:03

podeli vest:

POGLEDAJTE gde Zelenski živi tokom RATA: TV kamere u GOSTIMA kod predsednika UKRAJINE
Foto: Tanjug/AP


Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pokazao je pred TV kamerama svoj privremeni životni prostor u kojem boravi od početka rata, objavio je na Tviteru savetnik za unutrašnjopolitička pitanja ukrajinskog predsednika Anton Geraščenko.

- Ovde živim - rekao je Zelenski u razgovoru sa novinarom Dmitrom Komarovim emitovanim u petak na ukrajinskoj televiziji 1+1.

Na snimku koji je objavio Geraščenko, predsednik Ukrajine je rekao da je to prostor u kojem je bio i 24. februara prošle godine kada je započela ruska invazija na Ukrajinu.

Zelenski je proveo novinara Komarova kroz svoju skromnu spavaću sobu sa televizorom i krevetom, potom i kroz kupatilo, a na kraju ga je uveo u svoj garderober.

- Evo, ovo su stvari koje ja nosim - maslinasto zelene i maskirne jakne, a na podu se nalaze vojničke čizme - rekao je Zelenski pokazujući novinaru svoju vojnu odeću i obuću, ali i dva para odela.

Na pitanje novinara zbog čega ponekad ne nosi i odela, Zelenski je uz osmeh uzvratio da će takvu odeći početi da nosi odmah posle proglašenja ukrajinske pobede.

- Trenutno ne nosim odela. Ona su simbol da će rat uskoro biti gotov. Mi ćemo pobediti - dodao je predsednik Ukrajine.

 

Ostavite komentar

Ljubiša Dašić

Sve je ovo mnogo tužno,pre svega što gine narod.Ukraina je sa 45 miliona,spala na 19 miliona stanovnika,privreda ne postoji,korupcoja je na do sada neviđenom nivou.Zelenski se ponaša,kao da je na nekim jakim opijatima,čim razmišlja o pobedi.U ovom sukobu nema pobednika,svi gube. Pod Američkim je uticajem,i sad su ga mentori pustili niz vodu.To što nosi ratne uniforme,ne znači da je vojni strateg,a nije ni dobar glumac.Spasiće ga njegova Jevrejska zajedica,bežanijom u SAD.

15.12.2023 22:04
Buba mirković

Gospode jeli taj čovek tolikdrzaki neću da uvredim nijednu ružnu reč .SVAŠTA OVA PLANETA DRŽI

20.12.2023 16:45