Vesti > Srbija

Predsednik napravio SNEŠKA BELIĆA i ispunio ŽELJU SINU: NAJLEPŠI u celom Davosu, sa šalom i KAPOM SRBIJE

On će do 19. januara boraviti u Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma

Izvor: K1info/telegraf.rs

17/01/2024 > 12:17

podeli vest:

Predsednik napravio SNEŠKA BELIĆA i ispunio ŽELJU SINU: NAJLEPŠI u celom Davosu, sa šalom i KAPOM SRBIJE
Foto: TikTok printscreen/jasamaleksandar


Aleksandar Vučić, predsednik Srbije pohvalio se na svom TikTok nalogu Sneškom Belićem kog je napravio u Davosu, gde trenutno boravi na Svetskom ekonomskom forumu.

Vučić je naveo da je ovo najlepši Sneško Belić u Švajcarskoj, a posvetio ga je svom sinu Vukanu, ali i srpskim sportistima kojima je poželeo mnogo medalja na Olimpijadi.

- Ovo će da bude najlepši Sneško u Davosu sa šalom i kapom Srbije. Mislim da mi je ovo treći Sneško u životu koji sam ili zajedno, ili za Vukana napravio. Ovo je najlepši i najbolji Sneško u Švajcarskoj i taman za naše sportiste da uzmu što više medalja na Olimpijadama i u fudbalu na sledećem Evropskom prvenstvu - poručio je predsednik.

@jasamaleksandar Vukanu sam obećao više fudbala ove godine, pa da počnemo od – Sneška Crveno-Plavo-Belića. #wef24 #snowman #serbia #sneskozavukana #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #srbijanesmedastane ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Podsetimo, Vučić će do 19. januara boraviti u Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

 

Ostavite komentar