Vesti > Politika

Vučić u KRALJEVU: U naredne 4 godine LOMIĆE SE SUDBINA Srbije, IZBORI nisu nešto oko čega možemo da se ŠALIMO

Kada je reč o KiM, predsednik je kazao da neće biti laka situacija

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Mina Duduković

24/11/2023 > 18:58

podeli vest:

Vučić u KRALJEVU: U naredne 4 godine LOMIĆE SE SUDBINA Srbije, IZBORI nisu nešto oko čega možemo da se ŠALIMO
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs


Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljlevu, na predizbornom skupu koalicije okupljene oko liste "Srbija ne sme da stane", da će se u naredne četiri godine lomiti sudbina Srbije i poručio građanima da izbori nisu igra.

Vučić je rekao da, iako se pred svake izbore kaže da su sudbonosni, odlučujući i od ključnog značaja, neće se pogrešiti ako se to kaže i za ove.

- I za ove izbore, ako to kažemo, sasvim sigurno nećemo pogrešiti. Nećemo pogrešiti, jer u naredne četiri godine veliki su zadaci pred nama. U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije - istakao je Vučić.

On je naveo da građani treba dobro da razumeju da izbori nisu igra.

- Izbori nisu nešto oko čega možemo da se šalimo i da razmišljamo na način - baš mi se sviđa govor nekoga tamo i glasaću za njega zato što je glasnije vikao ili zato što je jasnije uvredio nekoga. Ne, izbori su nešto gde donosite odluku o budućnosti svojih roditelja, svojih supružnika, braće, sestara, svoje dece. Vi na izborima birate put Srbije - naglasio je Vučić.

Kako je rekao, taj put nije uvek lak, jer ne možete da dobijete sve što poželite. Politika i država nisu to, jer možemo da dobijemo onoliko koliko zaslužimo, poručio je Vučić.

Kada je reč o KiM, kazao je da neće biti laka situacija, ali da već 11 godina sluša priče kako smo izgubili Kosovo i zapitao ako je to tačno zašto onda svi i dalje od nas traže da priznamo Kosovo.

- Pa ako jesmo, zašto onda svi od nas i dalje traže da priznamo Kosovo i mi im kažemo nećemo da priznamo Kosovo i nastavićemo da vodimo odgovornu politiku - poručio je Vučić.

Skupu prisustvuju Ana Brnabić, Zoran Gajić, Bratislav Gašić, Jelena Tanasković, Mirsad Đerlek, Aleksandar Maritnović, Željko Rebrača, Arno Gujon i drugi.    

U sportskoj hali okupio se veliki broj članova stranke i građana koji su došli da daju podršku SNS-u. 
 

Ostavite komentar