Vesti > Politika

Vučić o IZBORIMA: OPOZICIJA gubi, jer nije ništa PONUDILA

Cela kampanja im je "kriv si Vučiću što si živ, majka ti je nemoralna, otac nije tvoj, sin je hologram, a ti si ludak - rekao je predsednik

Izvor: K1info/Tanjug

23/11/2023 > 16:45

podeli vest:

Vučić o IZBORIMA: OPOZICIJA gubi, jer nije ništa PONUDILA
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će opozicija na predstojećim izborima izgubiti ubedljivo, jer ništa nisu ponudili građanima osim politike mržnje.

Vučić je na pitanje novinara, na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, da prokometariše naslovnu stranu Danasa koja implicira na moguću krađu izbora u Beogradu i to što se tu kaže - što je krađa flagrantnija, to su verovatniji protesti, kao i da će opozicija pozvati građane da izađu na proteste, ali da prvo moraju da znaju da su pobedili na tim izborima, rekao da opozicija takve stvari mora da priča jer će izgubiti na izborima, pa moraju da nađu alibi za svoju nesposobnost.

- Cela kampanja im je - kriv si Vučiću što si živ, majka ti je nemoralna, otac nije tvoj, sin je hologram, a ti si ludak i bolesnik - rekao je Vučić.

Zapitao je šta su građani od opozicije čuli u kampanji osim pretnji kako će da biju predstavnike vlasti.

- Kako ćemo da ih pokrademo, kada će imati pet puta više čuvara na glasačkim kutijama na izborima nego mi - zapitao je Vučić.

Foto: Tanjug printscreen

 

Valjda će oni nas da pokradu ili polaze od sebe, jer znaju kako bi oni to radili, dodao je Vučić.

- Politika mržnje nije politika, morate ljudima da ponudite nešto da biste zadobili njihovo poverenje - rekao je Vučić.

On je istakao da se 40 stručnih ljudi vratilo iz inostranstva u Institut za fiziku, što je ogromno pojačanje, kao i da se takav napredak vidi u u vojsci i drugim oblastima.

Napomenuo je da se opozicija bavi time što Slovenija nije htela da primi novog ambasadora Srbije i dodao - grčka tragedija, kao da smo svi glupi pa ne znamo zašto je to.
 

Ostavite komentar