Vesti > Politika

Brnabić o sastanku u Briselu: Sutrašnji DAN biće TEŽAK za Srbiju, očekujem formiranje ZSO

Da je Vučić želeo da dopusti kapitulaciju, do dan danas ne bi radio ništa po pitanju KiM, rekla je premijerka

Izvor: K1info/Tanjug

26/02/2023 > 13:25 >> 14:06

podeli vest:

Brnabić o sastanku u Briselu: Sutrašnji DAN biće TEŽAK za Srbiju, očekujem formiranje ZSO
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sigurna da sutrašnji dan neće biti nimalo lak i da su crvene linije za predsednika Aleksandra Vučića ostale nepromenjene. 

Brnabić je jutros obišla rekonstruisano omladinsko pozorište Dadov i tom prilikom istakla bezrezevnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću pred sutrašnji put u Brisel. 

- Sigurno je da sutra neće biti ni malo lak dan, ali sam i srcem i dušom uz predsednika Aleksandra Vučića. Oni koji su dali i ono što im niko nije tražio dok su bili na vlasti, zaista ne bi trebalo ništa da spočitavaju predsedniku Vučiću - rekla je Brnabić.

Oni bi sada, dok se predsednik Vučić bori za naše nacionalne interese i za mir i stabilnost, kako kaže, zaista trebalo da zaćute. 

- Nemaju oni pravo da bilo šta spočitavaju predsedniku Republike koji se izborio da pitanje KiM ponovo bude na dnevnom redu - kaže predsednica Vlade Srbije.

- Mislim da je veoma važno da svi stanemo iza Aleksandra Vučića, da pokažemo da smo jedinstveni i da nastavimo da se borimo za naše nacionalne interese. Verujem u njegovu političku i državničku mudrost i umeće i sigurna sam da je većinski srpski narod uz predsednika Vučića pred sutrašnji dan - istakla je premijerka.

Kako je rekla, da je Vučić želeo da dopusti kapitulaciju do dan danas ne bi radio ništa po pitanju KiM.

- Verujem da će sve oči biti uprte u njega te da sutra moramo svi biti jedinstveni - kazala je Brnabić novinarima prilikom obilaska rekonstruisanog pozorišta "Dadov".

 

Ostavite komentar