Ovo što je uradila BOJANINA sestra RASPLAKAĆE mnoge! Ivana istrčala MARATON, a onda... (FOTO)
Bivša voditeljka K1 televizije je preminula 19. aprila, a sahranjena je 26. aprila, na Novom groblju u Beogradu
28.04.2024
SudbineSAHRANJENA Bojana Janković: Ispraćena uz pesmu "Živeo život", Ognjen održao POTRESAN govor (FOTO)
Emotivne scene sa Novog groblja u Beogradu
26.04.2024
CelebritySAHRANA Bojane Janković u toku: Neutešna sestra bliznakinja stigla na groblje, tu je i BIVŠI SUPRUG (FOTO)
Porodica i prijatelji došli da isprate voditeljku na večni počinak
26.04.2024
CelebrityBOL, TUGA I NEVERICA! ANĐELE, LETI VISOKO: Čitulje porodice BOJANE JANKOVIĆ pune potresnih reči koje CEPAJU SRCA (FOTO)
Sestra Ivana, braća Andrej i Uroš dali su posebne čitulje i emotivnim rečima se oprostili od voljene sestre
24.04.2024
SudbinePoznato VREME SAHRANE Bojane Janković! Voditeljka će na večni počinak biti ispraćena na NOVOM GROBLJU
Sahrana Bojane Janković biće u petak
23.04.2024
Sudbine"VOLELA JE ŽIVOT!" BOJANA JANKOVIĆ je imala NEOSTVARENU ŽELJU! Prijateljica otkrila njen SAN o kojem je često govorila
Porodica i prijatelji, ali svi koji su Bojanu poznavali, za nju imaju samo reči hvale
21.04.2024
SudbineNekadašnja voditeljka K1 TV, pokojna Bojana Janković, svojevremeno je PRIČALA o tome kako nije ROB TRENDOVA...
Bojana je godinama izbegavala da se povinuje trendovima: Nije u skladu sa mojim godinama, govorila je.
21.04.2024
Sudbine"Živećeš i dalje SRCE MOJE u meni!" Tužne reči sestre BOJANE JANKOVIĆ nikoga neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)
Ivana je objavila sliku iz detinjstva
20.04.2024
SudbineOVAJ POZNATI MANEKEN je brat BOJANE JANKOVIĆ! Oprostio se od voditeljke emotivnom zajedničkom FOTOGRAFIJOM
Nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je juče u 46. godini
20.04.2024
SudbineDA SRCE PREPUKNE! Glumica se emotivnim rečima oprostila od BOJANE JANKOVIĆ: "Slušam glasovne poruke... i ne verujem"
Telo voditeljke pronađeno je sinoć oko 19 časova i poslato je na obdukciju
20.04.2024
SudbineNEIZMERNA TUGA! BOJANA JANKOVIĆ je pre nekoliko meseci doživela VELIKU TRAGEDIJU, izgubila je NAJVEĆI ŽIVOTNI OSLONAC
Voditeljka je preminula sinoć u 46. godini
20.04.2024
SudbineOvako je govorila VODITELJKA BOJANA JANKOVIĆ koja je sinoć PREMINULA: "Novinarstvo - moja ljubav na PRVOM MESTU"
Voditeljka Bojana radila je i na K1 televiziji
20.04.2024
SudbineĐokovićeva SNAJKA UTUČENA zbog SMRTI BOJANE JANKOVIĆ! Od našeg prvog susreta, TI SI ...
Da podsetimo, bivša voditeljka K1 televizije Bojana Janković pronađena je danas mrtva u svom stanu
20.04.2024
SudbineOGLASIO SE BIVŠI MUŽ BOJANE JANKOVIĆ! Muzičar van SEBE nakon TRAGIČNIH VESTI!
Ognjen se samo kratko oglasio nakon vesti o smrti bivše žene
20.04.2024
SudbineOGLASILA SE PORODICA PREMINULE BOJANE JANKOVIĆ!
Bovša voditeljka K1 televizije pronađena je mrtva u stanu večeras, 19. aprila
19.04.2024
SudbinePoslednja OBJAVA voditeljke BOJANE JANKOVIĆ! Obratila se NAJDRAŽOJ osobi!
Poslednja objava bivše voditeljke K1 televizije bila je pre dva meseca
19.04.2024
SudbineBOŠKO JAKOVLJEVIĆ U ŠOKU NAKON VESTI DA JE BOJANA JANKOVIĆ UMRLA: Sad ste me zatekli, u neverici sam!
Bojana je bila koleginica sa Boškom Jakovljevićem koji sada radi na K1 televiziji
19.04.2024
Sudbine