SLUČAJ NESTALOG ĐAKA UPALIO CRVENI ALARM Nije smeo kući jer je dobio lošu ocenu, stručnjaci šalju ovaj apel roditeljima
Dobra stvar je da se dete podrži u ambicijama da ima dobre ocene, ali isto tako ne treba reagovati dramatično ako kući donese lošu ocenu
18.12.2024
Srbija"Ovo je NEDOPUSTIVO!" Dačić se oglasio povodom platforme "Pronađi me" - koja nije aktivirana: Dečak je pronađen!
Dačić: Platforma "Pronađi me" nije aktivirana, dečak (9) pronađen i vraćen porodici
29.08.2024
SrbijaJurić o sistemu PRONAĐI ME: Ako DANKA bude nađena živa, PLATFORMA je ispunila svoju svrhu
On je naveo da je ponosan na reakciju građana kada je platforma pokrenuta posle nestanka, pohvalio je reakciju pripadnika MUP-a...
01.04.2024
SrbijaPukovnik otkrio KO pokreće sistem "PRONAĐI ME": Prvih pola sata je KLJUČNO, ovo je JEDINA SLIČNOST sa AMBER ALERTOM
U emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 Milan Andrić, pukovnikom policije govorio je o sistemu "Pronađi me"
20.11.2023
SrbijaIgor Jurić za K1 o sistemu PRONAĐI ME: Uključuju se i DRUŠTVENE MREŽE, i jedan dečji život da SPASIMO je dovoljno
On je rekao i da se traži rešenje za SMS jer pojedini operateri imaju problem da odjednom pošalju poruku svim korisnicima
26.10.2023
SrbijaHil pohvalio SISTEM "PRONAĐI ME": Mi ćemo uneti PROMENE NA OSNOVU VAŠIH USPEHA, bezbednost dece GLOBALNA ODGOVONOST
Američki ambasador iskazao zahvalnost Igoru Juriću na inicijativi za pokretanje ovog projekta
25.10.2023
SrbijaU SRBIJI počeo da radi SISTEM "Pronađi me": Naša DECA biće BEZBEDNIJA
Pre puštanja u rad sistema biće potpisan Sporazum o saradnji u slučaju hitnog obaveštavanja javnosti o nestanku maloletnog lica
25.10.2023
SrbijaPREKID PROGRAMA i objava fotografije: Ovo će biti OBAVEZA MEDIJA kad 1. novembra startuje sistem "PRONAĐI ME"
Mediji imaju obavezu da u slučaju nestanka deteta hitno prekinu program, objave fotografiju, ime i prezime nestalog i kontakt broj
28.09.2023
SrbijaIMA li načina da ZAŠTITIMO DECU na internetu? UKIDANJEM pristupa DARKNETU građanima bi bila UKINITA ljudska prava
U planu je izmena Krivičnog zakonika, a sistem Pronađi me će zaživeti od 1. novembra ove godine
02.09.2023
Srbija